HSB.hu

Ugrás a fő tartalomhoz »

Kosár

Az Ön bevásárlókosara üres.

Ön jelenlegi helye:

Tiszavirág terepsegway élménytúra Szegeden

More Views

Tiszavirág terepsegway élménytúra Szegeden

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

11999 Ft

Gyors áttekintés

Útvonal: Árpádházi Szent Erzsébet templom-Móra Ferenc Múzeum- Szegedi Nemzeti Színház- Sóhajok hídja- Városháza-Széchenyi tér - Kárász utca- Dugonics tér- Szegedi Egyetem- Aradi vértanuk tere- Dömötör torony- Dóm tér- Nemzeti emlékcsarnok- Dóm- Szent Györgyi Albert emlékszobor- Árvíz emlékmű- Szent Miklós Szerb ortodox templom.


A program indulási pontja: Hotel Forrás (10:00, 12:00, 14:00)


Túra hossza: kb 2 óra
Ár: 11.999 Ft/fő

* Kötelezően kitöltendő mezők

11999 Ft

Részletek

A Tiszavirág túra azokat várja, akik már megmártóztak a Napfény túra okozta fénytengerben, de szeretnék ezt az érzést még néhány emlékezetes pillanattal kiegészíteni. A Tiszavirág túra során szebbnél szebb helyszíneken járunk, s tobzódunk az élvezetekben. A túra az Árpádházi Szent Erzsébet templomtól indul, túraútvonala a Napfény túra koncepcióján halad, de azt néhány fontos helyszínnel kiegészíti.

További információk

Élménykártya A kártya 1 évig érvényes és értékében bármely bázisunkon, a HSB saját szolgáltatásaira beváltható! Érvényessége a lejárat előtt meghosszabbítható a kártyaérték 25%-nak ráfizetésével. Lejárat után további 1 évig 50%-on számítjuk be. Hosszabb ideje lejárt kártyákat nem áll módunkban elfogadni. A kártya tulajdonosának is szükséges a hsb.hu oldalon időpontot előfoglalni a kívánt programra! A visszaigazolást követően a foglalt időpont előtt 48 órán belüli lemondás esetén automatikusan felhasznált minősítést kap a kártya, ezt kérjük, vegyék figyelembe a foglalásnál. Részletekről az ÁSZF tájékoztat. A HSB egész évben, az országban 7 helyen várja vendégeit. A kártya tehát 2 évig, számos szolgáltatásra beváltható.
Kérdése van? Hívjon minket a 06 37 630 863-as telefonszám!