WINE, VAGY GEOCACHING TÚRÁK SZEGEDEN

Az új, progresszív társasjáték egyszerre tanítja meg a tradíciók tiszteletét és a modern kor kihívásaira való megfelelési technikák legjobbjait. A geocaching speciális változatában új tartalommal, egészen pontosan borral töltjük tele a formát. A csapattagok szellemi ereje összeadódik és a technika vívmányaira hagyatkozva logikai és szellemi fejtörők, útvesztők révén jutnak lépésről lépésre közelebb a kincshez.
A szőke Tisza jobb partján, Csongrád megye területén egészen az országhatárig futó borvidék szőlőkultúrája régi időkbe nyúlik vissza.
A táj hagyományos fajtájából, a kövidinka nedűjéből kellemes, karcsúbb, üde asztali borok kerülnek a hordóba. A borvidéken megtalálható fehér szőlő fajták: Chardonnay, Rajnai Rizling, Olasz Rizling, Zöld Veltelini és vörös borszőlő fajták: Kadarka, Cabernet Franc és Sauvignon, Kékfrankos terméséből általában könnyed, kellemes, gyümölcsös „mindennapok bora" kerül a poharakba. Jól csengő név a Csongrádi Kadarka és a Pusztamérgesi Olasz Rizling, melyek megkóstolása mindenképpen ajánlott! A szőlőskertek soraiban magyar nemesítésű fajták is találhatók. A Kunleány, Zalagyöngye szőlőjéből gondos kezek munkájával organikus borok készülnek. A hagyományokkal rendelkező szőlő- és borkultúra megismerése, feltérképezése olyan szabadidős programlehetőséget rejt magában, amely során a kalandozó csapat játékos feladatok segítségével vidám hangulatban ismerkedhet meg, a borkészítés ma is alkalmazott technikájával, Csongrád megye területén található borvidék történelmi múltjával. Garantált élmény az egész csapat számára, ugyanis ez a program nem a "száraz" tanulásról szól !

Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!
Helyszín: Normafa
Túra hossza: 5-10 km (igény szerint)
Létszám: 8-20 fő
Ár: 30.000 Ft/2 óra (létszámtól függetlenül, komplett levezényléssel)

Rendezvényekre ajánljuk! - bérelhető eszközeink
Csapatépítő programok, tréningek
Szegedi brosúránk letölthetõ változata (pdf)
Az árak 2018. március 31-ig érvényesek.
FONTOS: Általános szerződési feltételek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOGLALÁS

 

SZÁLLÁS

 

ÉTKEZÉS

 

AJÁNDÉKBA ADOM