KI A SZABADBA

VÁLASZTHATÓ MODULOK


LEJTŐKALANDOK
Az erdő belsejébe kisbusszal szállítjuk a csapattagokat Magyarország leghosszabb ösvénypályájához. A Kékestető aljából 987 méter magasról induló, 700 m szintkülönbségű, 7 km hosszú erdei ösvénypályán pusztán a gravitáció hatására, ki-ki saját vérmérséklete szerint vált hegymenetből a felszabadult száguldásra. 5 féle különböző eszköz közül lehet választani az egyedülálló kalandra (Mountaincart, Monsterroller, Monsterbike, Hill dog, Cross-country).


MOUNTAINCART TÚRA
A Mátra lejtőin élvezhető túra járgánya a mountaincart, amely hazájában, Svájcban igen nagy népszerűségnek örvend. A mountaincart egy mókás eszköz, ami lehetővé teszi, hogy egész évben szánkózhassunk függetlenül attól, hogy épp van- e hó, vagy nincs. Az ergonomikus üléskialakításnak köszönhetően a vezető kizárólag a sebesség élvezetére koncentrálva irányíthatja a járgányt. A kiváló minőségű egyedi tervezésű ultrabiztonságos és élvezetes „fun” még Európában is egyedülálló. A fékek nem egyszerre működnek, hanem külön a bal és külön a jobb oldalit is tudjuk használni, ezért a trükkök és farolások tárháza kifogyhatatlan variációs lehetőségeket tartogat számunkra a vadonban.


 

MONSTERROLLER TÚRA
Ausztria és Szlovénia után Magyarországon is kedveltté vált a rollerek új generációja, a hegyitúrák egyedülálló lehetősége, a monsterroller.
A monsterrollert a hagyományos rollerektől leginkább az erős hátsó és első fék, illetve a nagy ballonos kerék különbözteti meg. Főképp lejtőkön, lankás vidéken használatosak.
A Mátrában és Normafán is igényelhető túrák során egy ilyen járgány nem csak remek szórakozást jelent, de végrehajtandó feladatokban könnyű kezelhetősége miatt a segítségünkre is van.

 

 

HILL DOG TÚRA
A 21. század finoman hangolt, míves kivitelű és korszakalkotó járgánya, a modern ember rollere a HILL DOG, a cseh KOSTKA cég legújabb tereprollere. A downhilles kerékpárokhoz hasonlóan ezeket a rollereket is teleszkópokkal látták el, amelyek révén mesésen finom a lefelé száguldás. A KOSTKA-roller kiváló sport- és közlekedési eszköz. Típustól függően alkalmas mind burkolt, mind burkolatlan útfelületen való közlekedésre, városba, vidékre egyaránt. Használhatjuk úton, járdán, terepen, rövid és hosszú utak megtételére. A KOSTKA mérnökei magasan képzett szakemberek, fejlesztéseiknek és a kiváló gyártástechnológiának köszönhetően a KOSTKA-rollerek kimagaslóan jó teljesítményt nyújtanak a legkülönbözőbb terepeken. A HILL DOG kiváló tartalom, jól átgondolt külsőben, a Mátrában és a Normafán egyaránt.

 

MONSTERBIKE TÚRA
A downhill pályánkon a legnagyobb flash a 2017-es esztendőre! A monsterrollerhez hasonló új „fun” az igazi új évi csúcsmodell.
Teleszkópos, üléses, és hajtani is lehet. Az akadály immár a múlté. A monsterbike nem csak a méretével követeli meg a kijáró tiszteletet.
Minden résztvevő, aki a nyergébe pattan, számoljon vele, hogy innentől kezdve követőkre számíthat.
A középpontban lenni jó, a monsterbike az önbizalom potenciális növelője, a terepviszonyoktól független óriás, aki a hátán visz minket a siker kapujába. A belépés már csak rajtunk múlik.

 

CROSS-COUNTRY TÚRA
Ha úgy gondolod, hogy a háromkerekű mega roller „kicsiknek” való, pattanj nyeregbe és zizegj, mint a nagy-vagányok, le a lejtőn, vagy tekerj erőből, ha a terep úgy hozza! Itt sem az idő, hanem a kitartás számít. Az erdő belsejébe kisbusszal szállítjuk a csapattagokat Magyarország leghosszabb ösvénypályájához. A hegyi kerékpárok Budapesten is zúgnak – Normafa lejtőin is tombolhat az adrenalin!

 

 

 

E-BIKE ÉS E-TANDEM TÚRÁK
Fizikai felkészültség és komolyabb kerékpáros múlt nélküli élménykerékpározás a hegyen?
Igen, van ilyen!
Túráinkat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének hegynek felfelé menet leszállni a bringáról, nehezen levegőhöz jutni, és csak izzadni, küszködni, megszakadni…
Ausztriában az utóbbi év legnagyobb slágere az elektromos rásegítő-motoros kerékpár. A Gepida cég legújabb csúcskategóriájú elektromos kerékpárjaival meghatározott útvonal mentén ügyességi feladatok végrehajtás a cél.


 

E-ROLLER TÚRÁK
Ez a formabontóan új, elektromos roller kiváló sport- és közlekedési eszköz. Használhatjuk úton, járdán, terepen, valamint rövid és hosszú utak megtételére egyaránt. A robosztus kivitelű, de igen könnyen kezelhető, környezetbarát roller egy töltéssel akár 20-30 km távolságra is használható és 30 -35 km/h sebesség elérésére is képes. A rollerek kora csak most jön el, az új járgány ötvözi a klasszikus érzést és a technikai újítások nyújtotta biztonságot. A rollerek kora csak most jön el, az új járgány ötvözi a klasszikus érzést és a technikai újítások nyújtotta biztonságot.

 

 

BEERBIKE - FRÖCCSBICIKLI TÚRÁK
Mátrafüredről a Farkasmályi Pincesorig száguld a mezőny. Gasztronómia és haladás. Az italok tradicionális és újító változatai, a kóstolás, a vendéglátás élménye. Vérmérséklethez és választott italhoz illő programok. Az utazás során tetszés szerint csinos lányok által csapolt sör, illetve mátrai fröccskülönlegességek ízlelhetők. A partyhangulatról a soha meg nem unható rock’n’roll DJ sofőr gondoskodik.

 

 

 

EASY RIDER TÚRÁK
A filmekben látható motoros bandák amellett, hogy néha félelmetesnek tűnnek, mindig irigylésre méltóak csapatszellemük, összetartó erejük miatt. Nem kell ahhoz szegecselt bőrkabátot és halálfejes szájkendőt viselni, hogy egy ehhez hasonló érzést átéljünk. Elég, ha mindannyian robogóra ülünk, és együtt hasítunk akár céltalanul - ahogy sokszor a filmbéli hőseink is tették - akár egy meghatározott útvonalat követve szebbnél szebb tájakon.

 

 

 

CRAZYDRIFT
A drift egy demonstráció, amelynek lényege, hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon a szokásos módon egyenesen, hátulját a túlkormányozottságból fakadó kitörésekor a kanyarban csúszásban kell tartani anélkül, hogy az megtapadjon. A Crazy Drift Gokart jármű 100%-ban elektromosmeghajtású, így bármilyen irodában, raktárban, beltéri helyiségben biztonsággal használható, akár 20 km/h sebességre is képes, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánlható. Nem kell azon aggódni, hogy nem lesz elég hely, hiszen a lényeg éppen ez: szűk terek, folyosói kanyarok, lélegzetelállító megoldások! Szabadtéren aszfalton, vagy bármilyen sima felületen jól bevethető programelem.

 

 

GOKART
INDOOR VAGY OUTDOOR - Kerekedjen felül a versenyszellem a sebesség megszállottjaiban. Az időjárástól függően fedett vagy nyitott gokartpályákon lehet bizonyítani a rátermettséget. A résztvevők pályaversenyeken bizonyíthatják ügyességüket. Nem csak a jó vezetés, a jó szurkolás is egyaránt fontos. Minden jó vezető mögött ott áll az összetartó, egységes csapat!

 

 

 


TEREPLOVAGLÁS
Élménydús program azoknak, akik szeretik a lovakat, de még sohasem ültek nyeregben. Igazi tereplovaglás erdőben, amihez nem kell lovas előélet, mert a trénerek igen hamar megtanítják az alapvető fogásokat, a lovak pedig rendkívül nyugodtak és engedelmesek. Ló és lovasa ezután együtt indulhat a vadon felfedezésére.

 

 


 

HIGH-TECH CÉLLÖVÖLDE ÍJAKKAL
A csapatépítések nagy kedvence az Interaktív íjászat, hiszen a játékban virtuálisan mozgó célpontra egy valós, speciális íjjal lőhetünk. Az összpontosítás, a figyelem játéka, amely korántsem komoly, hiszen célba találni sok mókás helyzet közben a legnehezebb.

 

 

 

LÉZERCSATA
Ez a játék valós terepen, valós szituációkban, igazi ellenfelekkel szólít harcba. A virtuális – de igazi terepviszonyok között tomboló fronton csapatok játszhatnak a programozható fegyverekkel. Valósághű szerepjátékokat élhetsz át, zászlós szerzési stratégiákkal kombinálhatod az akciót. A lézerfegyver nem okoz sérülést, környezetbarát, több játék-típusra programozható.
A játék nincs életkorhoz kötve, nincs semmilyen káros hatása, nem igényel különleges védőruházatot, nem kell védőmaszkot viselni, teljesen biztonságos. A lézerharcban a gyors gondolkodás és a döntésképesség teszi az embert jó játékossá.

 

 

GAME - ARCHERY TAG - ÍJHARC
Az archery tag, magyarul íjharcjáték, melyet nem csak különleges táblája, szabályai, de a használt eszközei is különlegessé tesznek.
A céltáblák és a repülő nyílvesszők tulajdonságai merőben meghatározzák a játék közbeni gondolkodást. Az évszázad stratégiai játékát egy akadályokkal kialakított pályán, speciális íjjal és a hozzá tartozó nem mindennapi nyíllal űzik. A nyíl „hegye” tompa, félkemény hab, így használata teljesen veszélytelen. A játék során 2 csapat küzd meg egymással, játékvezetőnk irányítása mellett.

 

 

EXTRÉM SZÁMHÁBORÚ
A hagyományos játék különleges köntösben, izgalmas körülmények közt tér vissza. Csapatmunka, közös játék, ajándékok, élmények. A csapat több kisebb csoportban, némi munícióval és lámpákkal felfegyverkezve indul neki a sötét erdő rejtelmének. A játékosok különféle harci próbatételek során vethetik be tehetségüket, tudásukat, ügyességüket.
A számháborún túl a program része a kódfejtés, a rádiós irányítás, a gáztámadás is! A fizikai erőnlét helyett a közös csapatmunka, a taktika és a furfangos észjárás jelent előnyt.

 

 

AIRSOFT
A résztvevőknek alkalma nyílik betekinteni az Airsoft világába. Az airsoft vagy softair szó egy (6 vagy 8 mm átmérőjű) műanyag, vagy biológiailag lebomló) gömblövedéket kilövő, „alacsony ” energiájú légfegyverekkel játszott hobbisport gyűjtőneve.

 

 

 

PAINTBALL
A festékkel nem csak festeni lehet.
Maradandó élményt a festékpuskák patronjainak elpukkanása is okozhat. Itt fontos a reakcióidő, az észlelés, a gyors és határozott célbavétel.
Puskák, sorozatvetők, pisztolyok, speciális védőruhák és igazán elementáris környezet várja az igazi kemény fiúkat és vagány csajokat ehhez a partizán játékhoz.
A harc szelleme átitat, a győzelem eufóriája, sohasem feledhető élménylöketet ad, amely a kevéssé színes hétköznapokban is színekkel tölti meg a résztvevők életét.

 

AGYAGGALAMB LÖVÉSZET
Vigyázz, kész, tűz, siker!
Agyaggalamb-lövészet, célba lövés vadászpuskával és pisztollyal. Nem szuperlatívuszokban beszélünk, amikor a fegyelem, a koncentrálóképesség és az éleslátás kihívásait taglaljuk.
A Mátrafüredi lőtéren mindhárom lehetőséget kipróbálhatják a résztvevők, tetszőleges sorrendben, szakképzett személyzet segítségével.
Rendőrségi engedély szükséges. Pontos névsort kérünk a rendezvény előtt min. 2 héttel a résztvevőkről.

 

 

TEREPÍJÁSZAT
Álvaddisznókra, képzelt ellenségre lehet váratlan szituációkban vadászni ezen a természet közeli erdei programon. Itt a remek alkalom megtanulni célba lőni szakképzett íjászok segítségével.
Az íjászat ősi magyar hagyomány, nemes és tradicionális szabadidős tevékenység. Az általunk kínált terepíjászati lehetőség ötvözi a vadász- és a tradicionális íjászat elemeit, mely további izgalmas, hangtalan fegyverek használatával bővül.
A résztvevők kipróbálhatják magukat különleges helyzetekben, mégpedig azzal a tudattal, hogy még a legextrémebbnek tűnő lövési helyzetben is tökéletes biztonságban vannak. A terepíjászat az egyik legnépszerűbb sport, a hozzánk ellátogatók előtt feltárul a titok ennek okairól is.

 

MILITÁRIA
Célkeresztben: a biztonság, az izgalom, az élmény!
Ahhoz, hogy az emberfia ne csak fegyverhordozó legyen, a fegyvermester mellett kell kitanulnia a harci eszközök használatának csínját-bínját.
Az engedélyhez nem kötött fegyverek kipróbálása az önfegyelmet, az összpontosítást és a versenyszellemet is növeli. Olyan eszközöket kínálunk szigorúan ellenőrzött és biztonságos feltételek között, amelyek közül sokat máshol nem lehet megtalálni: csigás íj, nyílpuska, nyílpisztoly, shuriken, lándzsa, dobókés és dobóbalta, karikás ostor, airsoft fegyverek, fúvócső, harci csúzli.
Lőni tereptárgyakra, célba és lufira lehet, a legügyesebbek számára oktatás után verseny is indul.


BALTADOBÁLÓ
Ebben a kitűnő feszültségoldó játékban az is kiderül, hogy nem is olyan egyszerű beleállítani a fába a baltát. Kell az erő és a jó technika, s az sem árt, ha precíz az ember. A játék csapatversenyként is kitűnő szórakozás. 

  

CSÚZLI CÉLLÖVÖLDE
Létezik-e olyan ember, aki nem próbálta ki a céllövöldét? Ha akad ilyen, ebben a jópofa játékban bepótolhatja. Hagyományos és modern felfogású csúzlikkal, a lényeg mindig ugyanaz: találatot kell elérni!

 

 

 


LÉZER BIATHLON
A biathlonból ismert könnyű, vállon hordott fegyver lézeres változatát használjuk ebben az új high-tech játékban. Mivel a puska nem lő ki töltényt, egyáltalán nem veszélyes, az illúzió azonban, amelyet a használata kelt, nagyon is valós. A fegyver rendkívül precíz, ezért remek az állóképességünk, türelmünk, kitartásunk tesztelésére is. A speciális céltábla csak fokozza a lövészet nyújtotta élményt, hiszen ebben a játékban minden nagyon pontosan meg van tervezve. A lézerfegyverrel csapatok számára versenyt is szervezünk, az aki itt nyerni tud, valódi lövésznek mondhatja magát. 

 

 

BUBORÉK FOCI - BUBORÉK HÁBORÚ
Az új csapatépítési tematika egy játékos, látszólag vicces, ugyanakkor nagyon komoly stratégiai gondolkodást igénylő projekt. A 60-90 perces menetek során a játékosoknak különleges körülmények között kell odafigyelni társaikra és megállniuk helyüket. A buborék, amelyet a játékosok magukra öltenek, megakadályozza a közvetlen kommunikációt. A verbális kommunikáció helyét a gesztusok, a metanyelv veszi át.
Hogyan közvetíthető az információ úgy, hogy nem a beszéd a legfontosabb közlési mód? Hogyan tudnak a csapattagok egyszerre saját magukra, csapattársaikra, az ellenfélre és a végrehajtandó feladatra is figyelni a különleges körülmények között?

 

 

MOBIL FALMÁSZÁS
A mesterséges mobil mászófalon mindenki megtanulhatja az alap mászási gyakorlatokat, szakképzett hegyimentők segítségével.
Kötéltechnika, mentési gyakorlat, illetve egy csapatépítő játék, vetélkedő, ügyességi gyakorlat vár a résztvevőkre. Bár a technikák és a játékok igazán változatosak, mégsem megyünk fejjel a falnak. A falmászás mesterséges környezetben ad élethű élményt a hegymászók veszélyes világáról.
 

 

 

KÖTÉLIDEGEK, KÖTÉLTECHNIKA
Az elszántak, kitartók, erősek új csapatépítő programja, melynek fő attrakciója egy egyszerű, ám éppen emiatt igen változatos módon felhasználható eszköz: a kötél. Tudnánk-e kötélhídon függeszkedni, vagy szakadék fölött lecsúszni egy szál kötélen? Ugye, ha minden kötél szakad, kipróbálnánk, a csapat érdekében teljesítenénk a feladatot? Legyen az kötéllétra, kötélhíd építése, ereszkedés sziklafalról, vagy bármely más, látszólag lehetetlen küldetés. Ide valóban kötélidegek kellenek, mert a teljesítés: KÖTELEZŐ!

 

 

A NAGY RITMUS-GENERÁLÁS PARÁZSON JÁRÁSSAL
Csapatépítés a legősibb hangszer, a dob, és a lüktetést adó „sámán(ok)” segítségével. Az ember hajdan összhangban élt a természettel, s nem csak közös zenélésre használta a mágikus erővel rendelkező hangszert, a dobot, hanem gyógyító szándékkal is. A csapat spontán dobosai visszavezetik a tagokat abba a tudatállapotba, amelyet annak idején törzsi dobos őseink éreztek. Ez a tevékenység a legősibb ösztöni élménnyel ajándékoz meg, amely különleges feltöltődést ígér, ott, ahol régen mindennap éltünk, vagyis a természetben.
A program különleges extra eleme lehet a parázson járás.
Feltárul az ősi misztérium: a lélek transzállapotában uraljuk a testünket és megismerjük az akadályok legyőzésének egyik legegzotikusabb, egyben legmegdöbbentőbb módját.

 

DOTTÓ BORVONATOZÁS
A 3 szerelvényből álló diesel vonattal pince túrázunk úgy, hogy közben senkinek sem kell felvállalnia a sofőr szerepét, így még az átkelés idő szakában sem kell a kulturált alkoholfogyasztást senkinek sem mellőznie. A kóstoltatás menet közben sem áll meg.

 

 

 

BETYÁRVÁLTÓ - LEGÉNY A TALPÁN!
A vidám ügyességi vetélkedőben a próbák során minden „betyár” bebizonyíthatja, hogy Legény a talpán! Korabeli betyáros tárgyak, fegyverek szerepelnek a vicces váltóversenyben, ahol például a nyúldobás során a pásztorok vadászatát imitáljuk, a pandúrok elől történő menekülésben pedig a betyárok a kendervászon, lopott holmival teli zsákot a hátukon cipelve próbálják biztonságba helyezni. Az erőpróba során fokossal kell megtartani a növekvő számú patkókat, míg az ügyességi játékban karikás ostorral kell helyt állni. Az autentikus vetélkedő nem csak izgalmas időutazás, de remek, népi hagyományokat is ötvöző mulatság.

 

 

VIDRÓCZKI MARCI RAJTAÜTÉSE
Meglepetés-támadás, ami lehetőséget ad a betyár viselet és az általuk használt fegyverek kipróbálására is. Mit történik, ha a gondtalanul túrázó társaságot meglepik a betyárok, ostor-csattogások és nagy kurjantások közepette? Az erdő csendjét pisztolylövések törik meg, ráadásul a betyárok el is rabolják a társaság egy tagját! Felélednek a régi történetek, Vidróczki legendája, új erőre kap!

 

 

 

ÍJÁSZVERSENY- ÉS BEMUTATÓ
A program a X. századi fegyverzet, viselet, páncélzat bemutatásával veszi kezdetét, ahol a kardok, szabják, lándzsák használatába is betekintést nyerhetnek a résztvevők. Hogyan viselték a láncinget, a bőrvértet, milyen volt a korhű mintájú selyem? A történetekre fűzött bemutató igazi interaktív élmény, amelyet az íjászverseny tesz teljessé. 
Szalma vesszőfogókra lehet tradicionális és reflex íjakkal lőni, vagy polifoam vesszőfogókkal csigás íjjal célba találni. A célba dobást kelevézzel és csatacsillaggal lehet kipróbálni. 
Helyszíntől függően rendezhető távlövés verseny 56#-os tradicionális íjjal is. A mini verseny díja érem, vagy cég által felajánlott kézműves termék. 

 

 

CSILLAGLES - UFÓ VADÁSZAT
Ez a játék tudományos alapokon nyugszik. Különféle távcsövekkel és profi csillagásszal fedjük fel az éjszakai égbolt titkát. Hold és UFO vadászat, égi történetek, csillaghullás egyenes adásban. 

 

 

 


HIGH-TECH KÓDJÁTSZMA
Átlépjük a valóságot új  high-tech játékunkban. Modern készülék és hagyományos terepfelderítés a kulcsa a titkok felfejtésének. Az IPhone/Ipad, Android okostelefon/táblagép segítségével játszható, többlépcsős felfedező expedíció során nem csak a helyi legendák nyomába eredhetünk, de teljesen új rejtélyekkel is találkozhatunk, sőt ezeket mi magunk is alakíthatjuk.  A kihívásokban egy közös tényező van: meg kell oldani a feladatot, ki kell deríteni, mi áll az ügy hátterében. A mátrai kódjátékban nem csak az erdő vadjai, de a feléledő Virdócky Marci féle betyárkultusz szereplői is megnehezíthetik a dolgunkat. 

 

 

GEOCACHING, WINECACHING
A csapattagok szellemi ereje összeadódik és a technika vívmányaira hagyatkozva logikai és szellemi fejtörők, útvesztők révén jutnak lépésről lépésre közelebb a kincshez, vagy akár egy történelmi mátrai pincéhez.

 


 

 

NORDIC WALKING, VAGY BAKKANCSOS TÚRÁK
Szellemi és testi megújulás egy érdekes technikának köszönhetően. A nordic walking lényege a séta közben használt két bot, ami különleges, ritmikus járást tesz lehetővé.
A szakképzett oktató, túravezető által beavatott résztvevők igazán feloldódhatnak ebben a trendi sportban. Választható nehézségű és hosszúságú túraútvonalakon az igényeknek megfelelően kombinált játékos feladatokkal tűzdelt flóra- és fauna-bemutatót ajánlunk. Ez a dinamikus séta javítja a mozgáskoordinációt, az állóképességet azáltal, hogy remekül ötvözi a séta a futás és a sífutás elemeit.

 

 

 

SZABADULÓ JÁTÉK
A FLOW élmény garantált, a játékosok az idő és a „csapda” fogságában igazi csapatként dolgoznak együtt és maximálisan koncentrálnak a feladatmegoldásra, ami az egyetlen kiút a szabad(ság)ba.
Folyamatosan frissülő, izgalmas forgatókönyvekkel vár az adrenalinfröccs és az igazi játékélmény, miközben erősen kovácsolódik a csapat.

 

 

 

FILMSAFARI
Az amerikai filmes túrák mintájár a mi is összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyeket a Mátrában forgattak, ezek egyike az angol horror vígjáték CSAPATLEÉPÍTÉS címmel. Itt forgatták többek között a Kalandorokat, a Meseautót, a Havasi napsütést, a Kopaszkutyát, az Apaföldet és a Sobri Jóskát is. Ezen kívül a tévéből ismert Farm című reality show helyszínéül is  a Mátra szolgált. A buszos út alatt megtekintjük az itt készült epizódokat és felkeressük a helyszíneket is, közben megtudhatunk bulvár kulisszatitkokat is a filmekről.

 

 

 

MÁTRAI RIGMUSOK
Csapatépítő népi és ügyességi játékok bárhol az országban — homo ludens számára, vagyis játékos ember. A játék már a kezdetektől megtalálható, definiálható tevékenység. A játék túlnő a létfenntartáson, értelmet ad tetteinknek. A népi játék a legősibb játszási forma, melyet évszázadok alakítottak, tökéletesítettek. Eleink bölcsessége sűrűsödik egy-egy játékban.
A Kacsapofozó, a Talicska- derbi, a Mocsárjárás, a Toronyépítő vagy a Létrafutás csak rövid ízelítő a széles repertoárból. A közös játéknak köszönhetően a népi hagyományok, igazságok, tapasztalatok varázsereje minden játékost táltossá, különleges képességek birtokosává tesz.

 

AKNAKERESŐ
Bombakeresés valós terepen, igazi szakemberrel. A játék lényege az „éles” helyzet szimulálása és bombakeresés speciális eszközökkel, beöltözve. A cél, hogy minél több bombát megtaláljunk és hatástalanítsunk. Az aknamezőn csak a jól összedolgozó csapat lehet eredményes.

 

 

 

PANIQPADLÁS
Legenda vagy valóság a Mátranováki Fanyűvő? Deríts fényt a mítoszra csapatoddal és találj rá a bizonyítékokra a lénnyel kapcsolatban. Vigyázzatok, mert meghatározott időt kaptok a küldetésre, hiszen az est hamar leszáll és az erdő felöli ordítások erősödnek! Logikára és bátorságra lesz szükségetek, hogy boldogulhassatok a néhai természetfotós elhagyatott padlásán. Kaland, csapatépítés és egy kis misztikum! Ez a PÁNiQPADLÁS!

 

 

 

MASTERCHEF
A különleges program helyszíne indoor verzió esetén a konyha és a kamra, outdoor programnál a Kallók völgyébe települünk ki! Létszámtól függően 4-6 fős csapatokat alkotunk, a rendelkezésre álló idő 1,5 óra, ezalatt kell elkészíteni az előételt, a fő ételt vagy desszertet! Az egyetlen szabály, hogy az alapanyagok kizárólag nyersen vagy a kamrában talált állapotukban használhatók fel!

 

 

 

ZSONGLŐRPARÁDÉ
Végre nem csak a cirkuszban találkozhatnak a csapatok a zsonglorködéssel! A tárgymanipuláció alapjait és a látványos trükköket könnyedén, szórakozva sajátíthatják el. Megtanuljuk újra, hol is van a kezünk vagy épp a lábunk. 3 labdával játszani soha többé nem lesz probléma, de kipróbálhatunk más eszközöket: buzogány, diabollo, virágpálca, monocikli használata segíti a csapatot a koncentráció és az egyensúlyérzék fejlesztésében.

 

 

 

AKTIVITI SÓ
Az egyedi tervezésű, a cég profiljára és tematikáira szabott játékban a munkatársak nem csak szellemi, de szakmai felkészültségüket is próbára tehetik. A kreatív, izgalmas játék a csapatok, csoportok számára állomásként is beépíthető, de javasolt változatában döntőként alkalmazandó. A témákhoz való változatos és sokszor mulatságos hozzáállás eredményezi, hogy a munkatársak szinte észrevétlenül sajátítják el a vállalat szempontjából fontos információkat.

 

 

SÓTÁJM
Ebben a játékban az az izgalmas központi téma, hogy miképpen lehet egy kevéssé érdekes, netán teljesen hétköznapi munkahelyi témát, akciót showműsorrá alakítani. Mi kell ahhoz, hogy folytatódjon a show, hogy ámuljon a közönség, hogy hangos éljenzésben kitörve ünnepelje a szereplőket. A kreatív, izgalmas játék a csapatok, csoportok számára állomásként is beépíthető, de javasolt változatában döntőként alkalmazandó.

 

 

 

SHOW LESZ A JAVÁBÓL
Minden csapatépítő „sorozatterhelésben” jól jön egy helyszín, ahol a résztvevők kiengedhetik a gőzt. Na ez az a lehetőség: különböző stílusú táncok felismerése és bemutatása válik igazi össztánccá! A fordított karaoke 1-1 vállalkozó kedvű egyéniségre alapul és tréfás pillanatokat okoz, klasszikus változata pedig mindenkit felpörget.

 

 


CSAK ÖT TÁNC VOLT, MIT TŐLED KAPTAM ÉN
Interaktív, … show – de azért mozognod kell!
Multitechnika: hang-, fény, kivetítés effektek, kamerák, melyek téged vesznek – de a sztár Te és Együttesed tagjai vagytok. 5 féle mozgásforma 4 táncossal, mindenki megmutatja magát. Az előadásokat random adjuk ki és rögzítjük. Majd pontozzuk. Pontot ér a „komolyság” és az akarat!

 

 

KRIMI VACSORA
Ez a vacsora más mint a többi. Valami történt vagy épp most történik, ami végérvényesen megváltoztatja az asztaltársaság életét. A nyomozás kezdetét veszi, hogy végére feltáruljon a titok. 

 

 

 

 

IKAROS
Érezd magad a fellegekben! Az imitált repülés valódi élményt nyújt. Ebben a játékban úgy érzed, nincs határ, irány az égbolt, ahol szinte új dimenzióba lépve, felszabadultan érezheted magad. Itt biztosan nem fogsz lezuhanni, s a nap sem olvasztja le a szárnyaidat.

 

 

 

TÁNCOLÓ TALPAK
A csapat profi tánctanár segítségével népszerű táncokat tanulhat meg a program során, s a nap végére egy közös produkció is előadhatóvá válik. A táncos darabot aztán mások szórakoztatására bármikor előadhatja a csapat. 

 

 

 

 

FRIZBI GOLF
Mátrafüred mesés tájain épült ki a profi versenyek szervezésére is alkalmas 9 kosaras frizbi golfpálya, amit az eredeti golfjáték mintájára kell használni, de jóval inkább csapatsport, mint a hagyományos golf.
A korongsportok családjába tartozó játék célja, hogy minél kevesebb dobásból találjunk el egy célpontot/golfkosarat, melyek a legmeghökkentőbb helyeken vannak elhelyezve az erdőben.
Remek szórakozás, a kezdetektől élvezhető játék, igen rövid idő alatt látványos fejlődés érhető el, ami a versenyzők játékkedvét maximálisan növeli.

 

 

BOBOZÁS
A bobozás egyénileg is jó móka, csapatostól „elfoglalni” az egész pályát még jobb. Nagy szintkülönbségű, éles- és hosszú íves kanyarokkal, hullámvasút szerű elemekkel tarkított pályán suhanni pazar panoráma mellett felejthetetlen élményt jelent. 

 

 

 

ERDEI LABIRINTUS
Ennél a játéknál fokozottan igaz a tanács, mindig mindenből létezik kiút! Az erdei labirintus egy természetes környezetben kialakított ösvény, ahol a helyes út keresése közben megannyi kalanddal, élménnyel gazdagodhatunk. Ebben az útvesztőben még eltévedni is érdemes!

 

 

 

ZIPLINE
Egy jól működő, összeszokott csapat a mindennapokban is szárnyalhat, de vannak olyanok is, akinek ez nem adatik meg. A zipline az önfeledt repülés érzését biztosítja és Red Bull nélkül is szárnyakat ad. Ez nem gyerekjáték. Ez felnőttjáték!

 

 

 

ÓRIÁSHINTA
A játék a félelem és a tériszony leküzdésének záloga. Ezért bátran beülhetünk a biztonsági ülésbe, bekapcsolhatjuk az öveket és kezdetét veheti az izgalmas kaland, a húszméteres szabadesés, egészen addig, amíg a drótkötél megfeszül, s a hinta beindul, ami alatt a résztvevők végig nézhetik életük kisfilmjét, ami az adrenalin lökettől közben le is pergett a szemük előtt.

 

 

 

ERDEI KÖTÉLPÁLYA
Olykor jólesik a rálátás az eseményekre, nem árt felülről szemlélni azokat. A kötélpályán minden elérhető magasságokba kerül még pedig úgy, hogy résztvevők közben örömmel küzdenek meg különböző technikai akadályokkal is. A stabil oszlopokon átívelő kötélpálya teljes mértékben biztonságos, így kortól és nemtől függetlenül minden csapattag számára önfeledt szórakozást és egy igazi löket adrenalin bombát nyújt a teljesítése.

 

 

 

ERDEI KALANDPARK
Az erdei kalandpark természetes környezetben, a fák lombkorona szintjén mesterséges kötélhidakat és egyéb technikai megoldásokat alakítottunk ki. A felépített pálya adottságai kitűnően alkalmasak arra, hogy mindenki megismerje egyéni és csapatszinten a képességeit, és fejleszthesse együttműködési-, együtt gondolkodási- és szervező készségét.

 

 

 

CANOPY A FÁK KÖZÖTT
Szárnyalni a fák között több méter magasban felszabadító, rendkívüli élményt nyújt. A kifeszített drótköteleken lógva csúszni a beülőben olyan adrenalin fröccs, amely nem igényel szódát. A tériszonyban szenvedőknek itt nem kell szenvedniük: a felszerelések a végletekig biztonságosak, aggodalomra semmi ok. Nem marad más, csak a suhanás élvezete a fák között!

 

 

 

EJTŐGÉP
Nem kell ahhoz repülőgépből kiugrani, hogy megtapasztaljuk a szabadesés felszabadító érzését. Egy speciális ejtőgép segítségével biztonságos környezetben élhetjük át, milyen lehet a végtelennek tűnő mélybe zuhanni. Ez nem átejtés! Egy katonai objektum 5. szintjéről ugrálhatunk a speciális gép segítségével biztonságosan a mélybe.

 

 

 

VÍZI AKADÁLYPÁLYA
Az első számú szabály, hogy ezt senki nem ússza meg szárazon...
Vagy mégis? Kizárólag a csapaton múlik, hogy el tudja-e kerülni a csobbanást. A vízben kialakított akadálypálya teljesítése igazi kihívás, de ha sikerül talpon maradni, akkor a kacagás veszi át a főszerepet, így az élmény garantált.

 


 

1 PERC ÉS NYERSZ
A közismert televízió(s) műsorból adaptált játékok sora, mely az időtartamát tekintve a 15 perctől a 1,5-2 óráig is terjedhet.  

 

 

 


GÖRKORCSOLYA TÚRA
A görkorcsolyázás már több évszázados múltra tekint vissza. Még mindig űznénk, ha nem lenne zseniális szórakozás? A csapat tudásszintjének megfelelő programot állítjuk össze, így lehet akár egy kezdőknek kialakított pálya a játszóterünk, de a haladókkal már nehezítő elemeket is tartalmazó terepen görkorizunk, vagy akár egy versenyt is lebonyolíthatunk a csapatok-, csapattagok között.

 

 

 

ÉJSZAKAI VADLES
Éjszakai programunkat a Mátra Vadásztársasággal közösen szervezzük. Megfelelő időszakban szarvasbőgés is hallható, a túra fűszerezhető elektromos ranger túrával, hiszen ezzel a járgánnyal hangtalanul suhanhatunk az erdő mélye felé, ahol az éjszakai vadon világának megtekintése új dimenziókat nyit számunkra.

 

 

 

MÁTRAI BORKOSTOLÓ
12 mátrai pincészet nemes nedűi szolgáltatják az alapot arra, hogy akár a saját bázison is kiépíthető legyen egy borászat. Lehetőség van egy adott pince kiválasztására is, amelyhez a program többlettartalomként borkóstolót, bor vetélkedőt, borlovag-avatást ajánl.

 

 

 

ÖKO-DERBY

A csapatépítő program során nem csak a közös munka, az együttes gondolkodás varázsa elevenedik meg, hanem a környezettudatosság jegyében egy igazán izgalmas, kreatív és jópofa móka. A csapat gondosan válogatott, környezetbarát, újrahasznosítható anyagokból egy saját tervezésű öko-autót kell, hogy megalkosson. A legegyszerűbb módon úgy lehet a jármű környezetbarát, ha annak építői látják el a motor szerepét. A kreatúrák a program végén egy derbyn bizonyíthatják, hogy bírják az iramot.

 

 

BOGRÁCS-PARTY
A szabadtűzön főtt ételek nemcsak attól különlegesek, hogy ízükben megőrzik a ropogó fák közül felszálló füst bukéját, hanem attól is, hogy speciális hangulatba hozzák a készítőt és a kóstolót egyaránt. Mert a bográcsozáshoz társaság kell, hangos, vidám, hasukat kedvelő emberek! A kalandok rövidek, a csapatszellemet, a közös munkát hivatottak előtérbe helyezni. A sikeres teljesítésért cserébe a csapatok megkapnak mindent, ami a sikeres uzsonna elkészítéséhez szükséges: a receptet, az eszközöket, a főbb alapanyagokat, kiegészítőket, fűszereket, tányérokat, kanalakat, a pálinkát… így a főzés nyugodt szívvel indulhat el. Házi kenyér, pálinka, házi rétes jár a sikeres bográcsos

 


 

KÓDJÁTSZMA – A mátrai betyárlegendák nyomában
Átlépjük a valóságot új high-tech játékunkban. Modern készülék és hagyományos terepfelderítés a kulcsa a titkok felfejtésének. Az IPhone/Ipad, Android okostelefon/táblagép segítségével játszható, többlépcsős felfedező expedíció során nem csak a helyi legendák nyomába eredhetünk, de teljesen új rejtélyekkel is találkozhatunk, sőt ezeket mi magunk is alakíthatjuk. A kihívásokban egy közös tényező van: meg kell oldani a feladatot, ki kell deríteni, mi áll az ügy hátterében. A mátrai kódjátékban nem csak az erdő vadjai, de a feléledő Virdócky Marci féle betyárkultusz szereplői is megnehezíthetik a dolgunkat.

 

 

DARTS FOCI
Igazi pontvadász játék, amelyben az a csapat tud a legjobban teljesíteni, amely a legtöbbet kihozza a megadott számú lövési lehetőségből. A darts és a foci ötvözete telitalálat a csapatépítésben! 

 

 

 

 

FUTSAL
Ehhez a funhoz nem kell klasszis futsal játékosnak lenni, nem kell feltétlenül talppal megjátszott, ördöngös cselekbe bonyolódni, vagy kötényeket és esernyőket osztogatni ahhoz, hogy bárki jól érezze magát a pályán. A világ egyik legnépszerűbb és legnagyszerűbb csapatjátékának, a futballnak a kispályás verziójában egy csapatépítőn mindegy, hogy ki nyer, a lényeg, hogy mindenki ki tudja engedni a gőzt. A pályán mindenki egy forma, mindenkiből lehet vezér, de a végső győzelem a CSAPATÉ lesz.

 

 

SNOOKBALL
A pálya egy óriás biliárdasztal, a golyókat pedig labdák helyettesítik. Az óriási táblán rúgott „gól” juttatja a színes labdákat a lyukba. Ebben az öszvér ügyességi játékban, amely a foci és a biliárd találkozásának igen szórakoztató elegye az ügyességé a főszerep, azonban kell taktikai érzék és szerencse is ahhoz, hogy verjük az ellenfelet. A kreatív installáció miatt a szó szoros értelmében egy biliárdasztalon érezhetjük magunkat! Ez a játék mindkét sport híveit egyesíti és azoknak is örömet okoz, akik eddig egyiket sem űzték!

 

 

STREETBALL
A kosárlabda a világ egyik legizgalmasabb játéka. Nem kell ahhoz sem toronymagasnak, sem atletikusnak lenni, hogy élvezzük a játékot. A mozgás, a játékosság és a labda szeretete elég ahhoz, hogy mindenkit bevonjunk, és bárki NBA játékosnak érezhesse magát. Csak a csapaton múlik, hogy mennyire teszi kiélezetté az összecsapást.

 

 

 

NYÁRI OLIMPIA
A nyári olimpia alatt mindenkit elönt az olimpiai hangulat, hiszen a program a tradicionális lánggyújtással és fáklyás futással kezdődik. Választás szerint fél- vagy egynapos esemény, amely során a részt vevők szabadon választott olimpiai sportokban mérettetnek meg. A program fokozható speciális cégre szabott tréfás kvíz-kérdésekkel és ügyességi akadályokkal.

 

 

 

LABDASZEDEGETŐ
Az együttműködés, az összehangolt közös munka elsajátítása játékos, élvezetes, vicces formában. A csapatok kiváló játékállomása lehet azáltal, hogy szórakoztató és az együttműködésre nevelő is egyben. A csapatoknak 4 bázison keresztül a kiindulópontra kell visszajuttatni a labdákat, gurítással-dobással.

 


 

CÉLOZDA
A csapatoknak, csoportoknak kitűnő lehetősége nyílik a lövöldözésre, ezáltal a feszültség oldására, önfeledt szórakozásra ebben a játékban. A lövölde ugyanakkor minden szeleburdisága ellenére is a komoly mérlegelés játéka, hiszen a minél hatékonyabb eredmény elérése érdekében a játékos választás elé kerül, s lőállásonként kell a saját taktikáját kidolgoznia. A csapatok kiváló játékállomása lehet az által, hogy szórakoztató és az együttműködésre nevelő is egyben.

 

 

KREATÍV ENERGIABOMBA
Rajzolj, fess, főzz, fotózz, táncolj, énekelj! Színezd magad boldoggá! Írd ki magadból, vagy játsszd el egy színházban! A kreativitás mindenki számára adott, csak meg kell tanulni azt használni. Itt nincsenek jó vagy rossz megoldások: közösségi alkotás van örömteli, felszabadult pillanatokkal, szakértő művészek bevonásával. A kreativitás egészen egyszerűen csak segít jobban élni és növeli boldogságfaktorunkat.

 

 

 

KÉZMŰVES MŰHELYEK
Tűzzománc készítés, kerámia, agyag műhely, Mandala-készítés, fényfestés, recycle programok, óriás poszter-„post us” falfestés, illatműhely, pop art studio.

 

 

 

 

GASZTO MŰHELYEK
Kézműves csoki, cukorkakészítés, marcipánszobrászat, illatok és fűszerek.

 

 

 


 

FEJTÖRŐ ÉS LOGIKAI MŰHELYEK

Stratégiai gondolkodás fejlesztése rejtvények és feladványok segítségével, egyénileg és csapatban, teljesítmények összehangolása, alkalmazkodás egymás tempójához, képességeihez. Élményelemek: Kalandjáték, QuizNight, Nyomozós játék, Láthatatlan szoba, Dominóépítés.

 

 

 

ZENEI MŰHELYEK
A résztvevők különböző egzotikus és modern ütőhangszereken, gyorsan és könnyen megtanulható (latin, arab és modern) ritmusokat szólaltatnak meg közösen, és így élik át a kamarazenélés örömét. A ritmusjátékok mindig az adott csoport adottságaihoz igazodnak (létszám, képzettség stb.). Találd meg a hangod: Énekelni jó. Egyedül, közösségben, duóban, trióban. Felszabadít és feltölt. Ennek a programnak a keretében profi énektanárunk bebizonyítja, hogy énekelni mindenki tud, aki akar.

 

 

ARTMŰHELYEK
Közös zenélés, össztánc, dobolás, szövegírás.

 

 

 


 

HAVAS PROGRAMJAINK


SNOWSEGWAY TÚRA
A SEGWAY kortól és időjárástól független élmény!
Naná, hogy itt a téli változat. Mert nélküle élni lehet, csak nem érdemes.
A high-tech járgányon kívül más jó is van a télben. Forró, illatos, fűszeres!
Ebből a pikáns elegyből egy forralt boros SEGWAY túra kerekedik. Azoknak, akik forrón és azoknak, akik fagyosan szeretik, mátrai élvezet sí- és snowboard-tudás nélkül!

 E-SNOWQUAD
Hóban quadozni az egyik legnagyobb álom megvalósulása. A két személyes elektromos quadokkal a Mátra legszebb helyeire túrázunk el túravezető irányításával. A nem mindennapi küldetés közben egy kis téli vezetéstechnikát is tanulhatnak a kalandra vágyó résztvevők 

 

 

 

E-SNOWRANGER TÚRA
Havas kalandok elektromos Polaris RANGERekkel a Mátrában!
Igazi csúcstámadás a Mátra déli oldalában kalandozva. Sziklás, szűk völgyek, lágyabb gerincek, meredek hegyoldalak kőzuhatagokkal és lélegzetelállító panorámák túrája a kalandok szerelmeseinek.

 

 


 

E-SNOWSHREDDER TÚRA
Csúcsfejlesztésű off-road csoda, nem csak nehézfiúknak és vagány csajoknak! A túlélő túra helyszíne egy 300 hektáros magánerdő, ahol indulhat a zúzás, és beindul a daráló. Nem fát aprítunk, hanem a vadonatúj, lánctalpas, csak a legelszántabbaknak való német DTV SHREDDER-t túráztatjuk. Bármilyen terepen elmegy, akár sziklás, jeges, hófödte, sáros, lápos off-road terepen is. Igazi tépőgép off-road őrülteknek. Magyarországon a kizárólagos forgalmazója a High-Tech Sportok Bázisa.

 


MOTOROSSZÁN TÚRA
A motorosszán egy viszonylag új, ám annál több hívet szerző túraeszköz. A túrákat Erdély (Hargita) legszebb havasain szervezzük. A motorosszán csapatjárgány, hiszen az együtt induló társaság minden percben egymásra hagyatkozva, egymást segítve kell, hogy leküzdje a hófödte hegyek okozta nehézségeket. Pont ez az, ami a túrák megmásíthatatlan eredetiségét és egyben szépségét is adja.

 

 

 

JÉGVITORLÁZÁS
Imádja a vitorlázást és a száguldást? Szeret pengeélen „táncolni”? A jégvitorlázás ezeket az élményeket összegyúrva biztosítja az önfeledt szórakozást. Leírhatatlan élményt nyújt, ahogy a jég felszínétől alig magasabban elhelyezkedő hajótestben fekszünk, kezünkben a kormány, felettünk a széltől dagadó vitorla, és észre sem vesszük, hogy már 60 -70 km/órával repesztünk. Extrém sportélmény azoknak, akik a jeget nem csak az italukban szeretik!

 

 

 

LOVASSZÁN
Egy elegáns program a lovassportok szerelmeseinek és a romantika kedvelőinek. A lovasszánozás csodálattal tölti el a résztvevőket, egy igazi romantikus kaland, vagy egy remek program azok számára, akik ló nélkül el sem tudják képzelni a mindennapokat. A szánozás azonban lehet segítő, vagy akár terápiás program is, hiszen az állattal történő kapcsolatteremtés még ebben az esetben sem kikerülhető. A lovasszánon teljesen más megvilágításba kerül az erdő, a havas táj, előtérbe kerül a téli világ varázsa, feltárul egy rejtett világ.

 

 

SKIJORING
A skijoring hazája a Skandináv-félsziget. A sport lényege, hogy a lovon ülő túravezető irányít, a ló egyszerre két résztvevőt tud húzni. A síző felkészültsége és rátermettsége, valamint a túravezetővel és a lóval történő harmonikus kapcsolata hozza fel színre a túra szépségét, mélységét, nehézségét, vagy könnyedségét.

 

 

 

 

AIRBOARD
Az alpesi országból, Svájcból származó eszközt mintha csak az új 7 km hosszú szánkópályánkra találták volna ki. Az is lehet, hogy a pályát igazították hozzá? Az airboard úgy néz ki, mint egy gumimatrac, még mielőtt azonban az óceán lágy hullámait vizionálnánk, jó, ha tudjuk, hogy ezzel a „pihe-puha” eszközzel a hótenger kapitányai lehetünk. Hazánkban a legújabb „fun” hivatalos forgalmazói vagyunk.

 

 

 

SNOWSCOOTER
A legújabb észak-amerikai őrület a hórobogóként, hóbicikliként is ismert snowscooter. Ez az innovatív eszköz már az első alkalommal garantálja a sikerélményt. A hófedte hegycsúcs látványa koronázza meg a havas lejtőn való lecsúszást, megteremtve ezzel a síelés illúzióját. Ezzel az eszközzel az is a lejtők ördöge lehet, aki nem tud síelni.

 

 

 

VW SZÁNKÓ
Találós kérdés: két betű, a biztonság, a formatervezés csúcsa, márkajel, mely gyakran eltűnik az autó hűtőrácsáról. A győzelem és megbízhatóság jele. Ezen a túrán egy igazi Volkswagent vezethetnek a csapattagok. Az autóiról híres cég elkészítette üvegszálas szánkóját, melyet csak nálunk lehet kipróbálni.

 

 

 

HÓTALPAZÁS
Móka, humor, szórakozás és kellemes borzongás! Ez mind együtt a rakettezés. A hótalpazás olyan „fun”, amely felszabadítja a fölös energiákat, elszakít a hétköznapok monotonitásától. A felfedező téli túrák játékos eszköze ez, ami egyszerűen megtanulható, kimeríthetetlen forrása a jókedvnek. A túrákat nemcsak nappal, hanem éjszaka is fejlámpákkal vagy fáklyákkal, éjszakai programként is szervezzük!

 

 

 

JAPÁN HÓCSATA
Ha azt hittük, a hógolyózás csak az iskolások és a szalonspicces emberek szervezetlen sportja, hát nagyot tévedtünk. A szigorú szabályok mentén  megrendezett hócsata Japánból indult útnak, és Európa hólepte vidékeit is pillanatok alatt meghódította. A hócsatát két, egymás ellen küzdő társaság vívja meg, mindkét oldalon egy forma számú ember veszi fel a kesztyűt csapatkapitányuk vezetésével. Hogy a harc során biztosítva  legyen a lőszer utánpótlása, speciális géppel meghatározott és szabálykönyvben rögzített méretű hógolyókat állítanak elő. Bár egy meccs  alatt minden csapat a háromszor háromperces menetek során csak kilencven hógolyót lőhet el, a részt vevő csapatok száma indokolja a gépesítést. A csata menete a mindenki által jól ismert hógolyózás szabályai mentén alakul: el kell találni az ellenség játékosait, akik azonnal kiesnek.

 

FAKUTYA
Ki ne ismerné a mondást, hogy „röhög, mint a fakutya”? Ebben a mondásban valószínűtlen, hogy arról a szántalpra erősített ülőalkalmatosságról lenne szó, amelyet szöges bottal kell hajtani, és amely egy időben úri passziónak számított. Egy közös fakutyázás a jégen finom forraltbor társaságában a régi idők romantikáját idézi.

 

 

 

ATOMIC TESZT
A HSB az Atomic márka hivatalos tesztcentere. Nálunk mindig a legújabb lécek próbálhatók ki. A Kékesi síházzal összefogva komplett felszereléseket tudunk biztosítani a résztevőknek. Lehetőség van nappali síelésre, de VIP, kifejezetten az adott cég számára szervezett; éjszakai síelésre is, ahol síoktatók mutatják be a legújabb trendeket a carving és egyéb technikákban, közben a résztvevők a legtrendibb és legújabb léceket próbálhatják ki.

 

 

 

ERDEI SÍ- ÉS SNOWBOARD
Magyarország leghosszabb síelésre és snowboardozásra is alkalmas erdei pályája a Mátrában található, Kékestetőről indul és Mátrafüredig tart. Az Amerikában már rengeteg hívet szerző új sport, az erdei síelés nálunk is kipróbálható a 7 km-es erdei sípályán. Ezen programunkat csak jó hóminőség mellett tudjuk indítani. Az exkluzív esemény Magyarországon csak nálunk elérhető, igény szerint síléc biztosításával.

 

 

 

SNOWFER
A sebesség szerelmeseinek télen sem kell ölbe tett kézzel otthon ücsörögnie. A snowfer, azaz jégszörf a snowboard és a szörf keresztezéséből létrejött sporteszköz, amelynek a kipróbálása szinte kötelező annak, aki a jégen szeretne száguldozni. A jégszörf pont úgy szeli a jeget télen, mint a szörf a vizet nyáron. Már alacsony szélben is lehet vele tempósan haladni, és biztonságos kezeléséhez nem szükséges komoly szörftudás. Amint a jeget sportolásra alkalmasnak találják, irány a jégszörf, amelyet biztosan sokáig emlegetünk majd.

 

ÁRAJÁNLAT

 

CATERING

 

SZÁLLÁS

 

FOTÓ ÉS VIDEÓ

 

AJÁNDÉKOK

 

BIZTOSÍTÁS

 

REFERENCIÁK