LIFE COACH

MINŐSÉGI ÉLETET, EGÉSZSÉGESEN
Ez a program más oldalról közelíti meg és kezeli a cégek és a munkavállalók viszonyát, kapcsolatát, együttműködésének módozatait. A munkavállalói közérzet mellett - amelynek a teljesítményre köztudottan pozitív hatása van – fontos az alkalmazásban állók egészsége és annak megőrzése is. A prevenciós modul azt szeretné elérni, hogy ne csak szellemben és erőnlétben, de a test állapotát érintően is történjen előrelépés, a cég a saját csapatát az egészségmegőrzés tekintetében és a leggyakoribb betegségek kialakulásának megelőzésében is segítse, ezzel is hozzájárulva a csapat- és egyéni produktumok minőségi javulásához.


ELSŐSEGÉLY – A VÉSZHELYZET FELISMERÉSE ÉS KEZELÉSE
Mit kell tenni, ha felismerjük a helyzetet, hogyan tudunk hatékonyan segíteni? Az újraélesztés új esély, ha időben és szakszerűen történik. Háttértudás-fejlesztés és gyakorlatok. Balesetek bekövetkeztekor a mentési lánc ismerete, segélyhívás, segítségnyújtás.

NYAK- ÉS DERÉKFÁJDALOM MEGSZÜNTETÉSE
Az interaktív programban mozgásterapeuta általi előadás hangzik el a gerinc nyaki és ágyéki szakaszával kapcsolatos panaszok, betegségek kialakulásának okairól, s arról hogyan lehet ezeket könnyedén, néhány egyszerű trükk segítségével elkerülni. A program során a résztvevő elsajátítja a betegség prevencióját jelentő helyes testtartást és a helyes ülést, és egy rövid, akár napközben az íróasztalnál is elvégezhető a gerinc és a nyak tehermentesítésére szolgáló gyakorlatsort.

SZÍV - ÉS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEK ÉS DAGANAT PREVENCIÓ
Kardiovaszkuláris megelőzés, rizikófaktorok, infarktus, stroke tünetek felismerése, FAST- módszer gyakorlása, daganat prevenció. Kockázati tényezők, szűrési lehetőségek, terápiás módok.

GERINCJÓGA
A rendszeresen végzett gerincjóga jelentősen növeli a produktivitást, a kreativitást, és az egészség javításával töredékére csökkenti a betegségek miatti munkahelyi hiányzások számát. A közös jógázás erősíti a csapatszellemet és a lojalitást. A rugalmasan alakítható modul alatt a részt vevők a gerincjóga alapjait sajátíthatják el. A modul több mint egy egyszerű jógafoglalkozás, mivel a mozgásterapeuta különös figyelmet fordít arra, hogy ne csak elmagyarázza, de meg is tanítsa a helyes testtartást és az egyes alap „ászanák ” pontos végrehajtásának módját, valamint olyan gyakorlatokat mutasson, amelyek megoldást kínálnak a hosszas ülőpozícióból adódó nyak, derék és csípő fájdalmakra, illetve a stressz oldására.



Letölthető "Csapatépítő programok, tréningek 2017/18 kiadványunk"

ÁRAJÁNLAT

 

CATERING

 

SZÁLLÁS

 

FOTÓ ÉS VIDEÓ

 

AJÁNDÉKOK

 

BIZTOSÍTÁS

 

REFERENCIÁK