PRÉMIUM HIGH-TECH (Földön)

ELEKTROMOS QUAD TÚRÁK A VADONBAN
Az idei év újdonsága, egy világszenzáció, amelyet egyenesen a HSB számár a gyártottak le. A brit hadseregnek tervezett környezetbarát jármű, 100%-ban elektromos meghajtású. A 2 személyes quadokkal bármely erdőben tudunk ezentúl quad túrákat szervezni az országban.

 

 

 


TEREPSEGWAY TÚRA
Kalandtúra ösvényeken
A helyettünk egyensúlyozó gép mozgása okozta élmény semmihez sem hasonlítható érzete azonnali, gyors sikerélményt jelent.
A különböző terepelemeket és akadályokat tartalmazó tanpályán minden csapattag megtanulhatja a gép biztonságos használatát, majd profi túravezetővel indul a kaland hangtalanul suhanva izgalmasabbnál izgalmasabb útvonalakon. 

 

 

SEGWAYPOLO
A high-tech jószág nyergében Magyarországon egyedülálló módon csak a HSB kínálatában található az a sport, amely a lovaspólóból kiindulva és a tradicionális játék alapszabályai alapján igazi csapatsporttá avanzsál. A programban nem terepsegwayeket, hanem városi I2 modelleket használunk, amik nem akadnak össze és nem lehet velük csak szándékosan elesni. A játék a modern angol arisztokrácia miliőjét ülteti még modernebb és progresszívabb köntösbe egy kreatív világ megteremtése által. Múlt és jövő, tradíció és modernitás.

 

 


ELEKTROMOS RANGER SAFARI
Az idei év legnagyobb slágere a 100%-ban elektromos meghajtású összkerekes POLARIS RANGER terepjáró. A 4-5 személyes formabontó járgány a Mátra legszebb vidékeire, természetvédelmi területeire repíti a résztvevőket veretes safari hangulatban. A Ranger egy legendásan tartós és kényelmes gép, amely hozza a „legtökösebb” terepjárók sajátosságait, s mégis teljesen környezetbarát. Kapcsolható hátsó differenciálműve által igen jól manöverezhető, a leghihetetlenebb terepviszonyokat játszi könnyedséggel megoldja, s ha ez sem lenne elég további izgalmas feladatok várnak a csapat tagjaira. A túra végére minden résztvevő joggal érzi magát Dakar specialistának, az eredmény maga a Dakar Team, hisz a szakképzett kutató-mentő túravezetők mindenkit megtanítanak az eszközök önálló vezetésére.

 

SHREDDER TÚRÁK
A csúcsfejlesztésű shredder nem csak a nehézfiúknak és a vagány csajoknak fekszik. Pankráció a pályán, a tankok mindent visznek! Nem a fát aprítjuk, hanem a vadonatúj, lánctalpas, csak a legelszántabbaknak való DTV Shreddert túráztatjuk. Ez a forradalmi járgány újraértelmezi az „off-road“ kategóriát. 
 

 

QUAD TÚRÁK 
A kemény terepre tervezett Polaris quadokkal igazi expedíción élvezhetjük a vadregényes mátrai tájat egy 300 hektáros magán vadrezervátumban. A „gépállatokon” úgy érezhetjük, valódi küldetésre indulunk az erdei sziklás, mocsaras utakon.

 

 

 

 

GOLFOZÁS
Mindig csodáltad azokat, akik egy pici labdát egy nagy ütővel olyan pontosan találnak el, hogy pár ütésből a labda egy kislyukban landol? Próbáld ki Te is! Ki tudja, lehet, hogy Tiger Woodsi tehetséged van hozzá! Festői környezetben van lehetőséged megismerni a golfozás alapjait, megtanulni a hosszú ütéseket és a putt gurításokat, ízelítőt kapni ebből a nagyszerű sportból. Golf programunkat golfautós pályabejárással, játékos házibajnoksággal, trükkös bemutatóval tudjuk színesíteni.

 

 

 

A CÉG FILMSZTÁRJAI
A játék kezdete előtt a csapat egy közelmúltban ténylegesen megtörtént eseményt választ, esetleg egy a cég közelmúltjából való történést emel ki, amelyről minden csapat leforgatja a saját kisfilmjét. A rendelkezésre álló idő 2 óra, természetesen a játék az egyes csapatokon belül a rendező és az operator kiválasztásával kezdődik! Figyelem, ajánlatos miniforgatókönyvet írni és az első másfél órát a próbákkal tölteni! A program végi díjkiosztón a legjobb (legviccesebb) filmet, színészt és színésznőt is jutalmazzuk. A profi vágásokban szakértő kolléga segíti a csapatot.

 

 

VIDEÓKLIP FORGATÁS
Forgassátok le a kedvenc videoklipetek és legyetek Ti a főszereplői. Professzionális vágásokkal és trükkökkel.

 

 

 

 BRDM-2 HARCKOCSI VEZETÉS
Egy megszállott mátrai gyűjtő jóvoltából a csapat kipróbálhatja a BRDM -2 es harckocsikat és akár vezethetik is őket egy misszió során. A küldetés része a Gaz 66-os, egy Csepel 34 40-es, illetve a Gaz69 és a Luaz kétéltű használata is. A feladat teljesítése során a magyar honvédség által használt fegyverekkel is megismerkedhetnek a részt vevők. Az elsőként a szovjet hadseregben rendszeresített BRDM -2 páncélozott harcjármű több mint 38 országban teljesített szolgálatot, az első modell 1962-ben gurult ki a Nyizsnyíj Novgorod-i gyár kapuján.

 

 

 

BARLANGÁSZÁS
Feltárul egy csodás földalatti világ, egy olyan csak ritkán látott varázslat, amely egészen új dimenziókat nyit gondolkodásunkban. A barlangtúrákon szakképzett barlangászok vezetésével már a kezdők is mászhatnak, aktív részesei lehetnek a felfedezésnek.

 

 

 

 

SURVIVAL
Túlélő túra a vadonban. Az elemekkel való küzdelem valóban próbára tesz. Egyik állomáson a tűz, másikon a víz az úr. Kordában kell tartani őket, saját szolgálatunkba kell állítani és meg kell tanulni uralni mindkettőt annak érdekében, hogy a csapat jól teljesítsen. Ez nem csak a rátermettségről, az állóképességről szól. Türelem, fegyelem és összpontosítás nélkül elnyel a vadon. A kihívásban használatos érdekes eszközök, tudományos felfedezések teszik félelmetessé, egyben magával ragadóvá is a programot.

 

 

 

DRIFT-TAXI
Igazi BMW-élmény, átélhető versenyautózás-érzés. Profi pilóták mellett, igazi versenypályán indul be a kaland. A felvezető kört két éles drift kör követi, mialatt az autó sodródik, szigorúan kilinccsel előre. A túra végig profi versenyhangulatban telik.

 

 

 

 

MENTS MEG EGY EMBERT
A katasztrófavédelem eredeti, éles minősítő pályáján kipróbálhatod magad. Átláthatatlan füst, sötétség és egy komoly útvesztő, ahol másod-harmad magaddal meg kell találni a bent rekedt áldozatot, hogy megmentsd életét. Váratlan akadályok, adrenalin, egymásra utaltság, miközben légzőkészülékedből egyre fogy a levegő…


Letölthető "Csapatépítő programok, tréningek 2017/18 kiadványunk"

ÁRAJÁNLAT

 

CATERING

 

SZÁLLÁS

 

FOTÓ ÉS VIDEÓ

 

AJÁNDÉKOK

 

BIZTOSÍTÁS

 

REFERENCIÁK