PRÉMIUM HIGH-TECH (Földön)

 

ELEKTROMOS QUAD TÚRÁK A VADONBAN
Az idei év újdonsága, egy világszenzáció, amelyet egyenesen a HSB számár a gyártottak le. A brit hadseregnek tervezett környezetbarát jármű, 100%-ban elektromos meghajtású. A 2 személyes quadokkal bármely erdőben tudunk ezentúl quad túrákat szervezni az országban.

 

 

 


TEREPSEGWAY TÚRA
Kalandtúra ösvényeken
A helyettünk egyensúlyozó gép mozgása okozta élmény semmihez sem hasonlítható érzete azonnali, gyors sikerélményt jelent.
A különböző terepelemeket és akadályokat tartalmazó tanpályán minden csapattag megtanulhatja a gép biztonságos használatát, majd profi túravezetővel indul a kaland hangtalanul suhanva izgalmasabbnál izgalmasabb útvonalakon. 

 

 

SEGWAYPOLO
A high-tech jószág nyergében Magyarországon egyedülálló módon csak a HSB kínálatában található az a sport, amely a lovaspólóból kiindulva és a tradicionális játék alapszabályai alapján igazi csapatsporttá avanzsál. A programban nem terepsegwayeket, hanem városi I2 modelleket használunk, amik nem akadnak össze és nem lehet velük csak szándékosan elesni. A játék a modern angol arisztokrácia miliőjét ülteti még modernebb és progresszívabb köntösbe egy kreatív világ megteremtése által. Múlt és jövő, tradíció és modernitás.

 

 


ELEKTROMOS RANGER SAFARI
Az idei év legnagyobb slágere a 100%-ban elektromos meghajtású összkerekes POLARIS RANGER terepjáró. A 4-5 személyes formabontó járgány a Mátra legszebb vidékeire, természetvédelmi területeire repíti a résztvevőket veretes safari hangulatban. A Ranger egy legendásan tartós és kényelmes gép, amely hozza a „legtökösebb” terepjárók sajátosságait, s mégis teljesen környezetbarát. Kapcsolható hátsó differenciálműve által igen jól manöverezhető, a leghihetetlenebb terepviszonyokat játszi könnyedséggel megoldja, s ha ez sem lenne elég további izgalmas feladatok várnak a csapat tagjaira. A túra végére minden résztvevő joggal érzi magát Dakar specialistának, az eredmény maga a Dakar Team, hisz a szakképzett kutató-mentő túravezetők mindenkit megtanítanak az eszközök önálló vezetésére.

 

 

ELEKTROMOS QUAD TÚRÁK A VADONBAN

Az idei év újdonsága, egy világszenzáció, amelyet egyenesen a HSB számár a gyártottak le. A brit hadseregnek tervezett környezetbarát jármű, 100%-ban elektromos meghajtású. A 2 személyes quadokkal bármely erdőben tudunk ezentúl quad túrákat szervezni az országban.
 

 

QUAD TÚRÁK A VADONBAN

A kemény terepre tervezett Polaris quadokkal igazi expedíción élvezhetjük a vadregényes mátrai tájat egy 300 hektáros magán vadrezervátumban. A „gépállatokon” úgy érezhetjük, valódi küldetésre indulunk az erdei sziklás, mocsaras utakon.

 

 

 

 

 

GOLFOZÁS
Mindig csodáltad azokat, akik egy pici labdát egy nagy ütővel olyan pontosan találnak el, hogy pár ütésből a labda egy kislyukban landol? Próbáld ki Te is! Ki tudja, lehet, hogy Tiger Woodsi tehetséged van hozzá! Festői környezetben van lehetőséged megismerni a golfozás alapjait, megtanulni a hosszú ütéseket és a putt gurításokat, ízelítőt kapni ebből a nagyszerű sportból. Golf programunkat golfautós pályabejárással, játékos házibajnoksággal, trükkös bemutatóval tudjuk színesíteni.

 

 

 

 

A CÉG FILMSZTÁRJAI
A játék kezdete előtt a csapat egy közelmúltban ténylegesen megtörtént eseményt választ, esetleg egy a cég közelmúltjából való történést emel ki, amelyről minden csapat leforgatja a saját kisfilmjét. A rendelkezésre álló idő 2 óra, természetesen a játék az egyes csapatokon belül a rendező és az operator kiválasztásával kezdődik! Figyelem, ajánlatos miniforgatókönyvet írni és az első másfél órát a próbákkal tölteni! A program végi díjkiosztón a legjobb (legviccesebb) filmet, színészt és színésznőt is jutalmazzuk. A profi vágásokban szakértő kolléga segíti a csapatot.

 

 

VIDEÓKLIP FORGATÁS
Forgassátok le a kedvenc videoklipetek és legyetek Ti a főszereplői. Professzionális vágásokkal és trükkökkel.

 

  

BRDM-2 HARCKOCSI VEZETÉS
Egy megszállott mátrai gyűjtő jóvoltából a csapat kipróbálhatja a BRDM -2 es harckocsikat és akár vezethetik is őket egy misszió során. A küldetés része a Gaz 66-os, egy Csepel 34 40-es, illetve a Gaz69 és a Luaz kétéltű használata is. A feladat teljesítése során a magyar honvédség által használt fegyverekkel is megismerkedhetnek a részt vevők. Az elsőként a szovjet hadseregben rendszeresített BRDM -2 páncélozott harcjármű több mint 38 országban teljesített szolgálatot, az első modell 1962-ben gurult ki a Nyizsnyíj Novgorod-i gyár kapuján.

 

 

 

BARLANGÁSZÁS
Feltárul egy csodás földalatti világ, egy olyan csak ritkán látott varázslat, amely egészen új dimenziókat nyit gondolkodásunkban. A barlangtúrákon szakképzett barlangászok vezetésével már a kezdők is mászhatnak, aktív részesei lehetnek a felfedezésnek.

 

 

 

 

SURVIVAL
Túlélő túra a vadonban. Az elemekkel való küzdelem valóban próbára tesz. Egyik állomáson a tűz, másikon a víz az úr. Kordában kell tartani őket, saját szolgálatunkba kell állítani és meg kell tanulni uralni mindkettőt annak érdekében, hogy a csapat jól teljesítsen. Ez nem csak a rátermettségről, az állóképességről szól. Türelem, fegyelem és összpontosítás nélkül elnyel a vadon. A kihívásban használatos érdekes eszközök, tudományos felfedezések teszik félelmetessé, egyben magával ragadóvá is a programot.

 

 

 

DRIFT-TAXI
Igazi BMW-élmény, átélhető versenyautózás-érzés. Profi pilóták mellett, igazi versenypályán indul be a kaland. A felvezető kört két éles drift kör követi, mialatt az autó sodródik, szigorúan kilinccsel előre. A túra végig profi versenyhangulatban telik.

 

 

 

 

MENTS MEG EGY EMBERT
A katasztrófavédelem eredeti, éles minősítő pályáján kipróbálhatod magad. Átláthatatlan füst, sötétség és egy komoly útvesztő, ahol másod-harmad magaddal meg kell találni a bent rekedt áldozatot, hogy megmentsd életét. Váratlan akadályok, adrenalin, egymásra utaltság, miközben légzőkészülékedből egyre fogy a levegő… 

 

 

VADÁSZAT IMITÁCIÓS PROGRAM

Egy különleges, Magyarországon egyedülálló élményprogram, amely során képzett, vizsgázott magyar vizslákkal dolgoznak együtt a résztvevők. Egy igazi „vadászkutyás esemény”, nem csak kutyásoknak. Még ha valódi vadat nem is ejtünk, a Vadászat Imitációs Program során minden valósághűen történik, a hazai vadászati hagyományoknak megfelelően. Az izgalmas, valódi vadászterületen végzett feladatok során nem csak a természettel kerülhetünk összhangba, hanem Önmagunkkal is.

 

 

 

KOOPERATÍV DOGWORKING

Gondolnád, hogy egy kutya képes labdákat vödörbe pakolni (színenként), karika tornyot építeni, tárgyakat név szerint megkülönböztetni? Ha eddig nem hitted volna, itt az ideje, hogy megtapasztald. Egy valamire, vagy még inkább valakikre van szükség ehhez: a Te és a barátait, kollégáid irányítására. A Magyarországon egyedülálló, izgalmas ügyességi élmény program középpontjában Ti, és legújabb csapattársatok, egy képzett magyar vizsla áll.

 

 

 

VIZSLATÓ VIZSLA

A hazánkban egyedülálló tréningen, speciálisan képzett magyar vizslák „szimatolják” ki az elakadásokat, azaz megmutatják a hatékonyság fejlődéséhez vezető utat. Közreműködésük által valódi képet kap a résztvevő önmagáról. A feladatok megoldása minden esetben terápiás kutyák irányításával valósul meg, amely során kutya reakciói megmutatják az őt vezető személy konfliktuskezelő és együttműködési képességét, illetve rávilágít a személyes hatékonyság növelésének lehetőségeire a mindennapokban és a résztvevő munkájában.

 

 

VIA FERRATA AUSZTRIÁBAN

A vadvízi evezés kiegészítő programjaként a kristálytiszta Salza folyót tápláló méltán Európa-hírű Wasserloch vízesésrendszer mellett kirándulunk, az érintetlen erdőn át vezető hegyi utakon, falépcsőkön, láncos acéllépcsőkön és hágókon keresztül. Levezetésként egy csodálatos kanyon melletti gyalogtúrával zárhatjuk a tartalmas napot.

 

 


TESZLA TESZTVEZETÉS
Bűvös szó, amely akár az űrben is jelentéssel bír. A Tesla tesztvezetés során a vezetés élménye új értelmet nyer. Ez nem az a dimenzió, amit bárki megszokhatott, a Tesla-élmény szavakba alig önthető, s ez bizonyságot is nyer, amikor az élménytől majd elakad a sofőr szava…

 

 

 

Letölthető "Csapatépítő programok, tréningek 2018/19 kiadványunk"

ÁRAJÁNLAT

 

CATERING

 

SZÁLLÁS

 

FOTÓ ÉS VIDEÓ

 

AJÁNDÉKOK

 

BIZTOSÍTÁS

 

REFERENCIÁK