PRÉMIUM HIGH-TECH (Vízen)

 

VITORLÁS KALANDOK
Csendes suhanás a vízen, káprázatos panoráma bármerre nézel, csapatmunka a javából: ez a vitorlázás! Immár a HSB kínálatában is elérhető a felejthetetlen balatoni vitorlás program, amelyben egyesítjük sokéves tréning tapasztalatunkat és a vitorlázás által nyújtott fantasztikus életérzést. Te és a szél döntitek el, hogy mennyire dőljön a hajó, mennyire habzik a víz körülötte, és mennyire dagad a vitorla. A vitorlázás életre szóló élmény minden résztvevőnek! Különböző méret, eltérő felszereltség, a csapat és a kihívás természete szerint. Az elérendő célok ismeretében sportos vagy kevésbé sportos hajókkal van lehetőség a programokban aktívan vagy kevésbé aktívan részt venni. A mobiltelefonokon csak a kamera üzemmódot használjuk, a stresszt, a mindennapi rutint a parton hagyjuk, és indulhat a vitorláskaland!

 

ÁLOMCSAPAT, ÁLOMYACHT
A csapatteljesítmény növeléséhez szükséges a megfelelő minőségű, intenzitású pihenés, az értékes és aktív kikapcsolódás,  melynek végén újra erősíthető a koncentráció. Az álomjachtozás a gondtalan pihenés élményével ajándékoz meg, teszi mindezt high-tech körülmények között! A luxus kivitelű 100%-ban elektromos jachtokon a hajózás teljes kikapcsolódást, a tökéletes nyugalom érzését ígéri. Az exkluzív program igazi jutalomkirándulás, óriási motiváció minden csapatnak és minden csapattagnak! A hajó kialakítása kiemelt reprezentációra, kisebb fogadásra, vagy akár üzleti tárgyalásra is tökéletesen alkalmas.

 

 

HULLÁMLOVAGLÁS
Magyarország első és leghosszabb kötélpályáján kínálunk lehetőséget a wakeboard, a vizisíés a monosí használatára. Az extrémitás ebben a programban szinte kötelező elem! Itt ugyanis nem csak évszakok, de világok is találkoznak, éppen ezért kiváló programként ajánljuk azoknak a csapatoknak, akik a teljesítőképességük határait szeretnék feltérképezni. Az 1 km hosszúságú pályán egyszerre akár 30 fő is tudja szelni a habokat, így nagyobb társaság számára is folyamatos elfoglaltságot biztosítunk. Nem számít, ha kezdő vagy, képzett oktatóink megtanítanak az eszközök használatára, így hamar megjön a sikerélmény. Ha mégsem sikerül elsőre végigmenni a pályán, azon együtt nevet néző és „szenvedő fél”! Nem csak a mosoly a biztos siker, hanem a kitartás is! A kettő együtt pedig verhetetlen kombináció!

 

SZÉLLOVAGOK TORNÁJA
Mondják, hogy a windszörf a világ legbonyolultabb sportjainak egyike. Ez csak akkor igaz, ha az ember magától próbál rájönni, hogyan is működik a szörfölés. Magyarország legmagasabb szakmai képesítésével rendelkező oktatóink segítségével minden egyszerűnek tűnik majd! A legújabb technológiáknak és trendeknek megfelelő felszerelésekkel és a magas szintű oktatással garantáljuk a sikerélményt! A széllovaglás az egyik legelterjedtebb szörfölési forma ma hazánkban. A víz és a szél, a két őselem irányítja mozdulatainkat, de ne gondoljuk, hogy a tűznek, vagy a földnek nincs szerepe ebben az egyenletben. A siker ugyanis feltüzel minden résztvevőt, akiket azért a végén megnyugvással tölt el, ha újra szilárd talajt, földet éreznek a lábuk alatt. S hogy ki az ötödik elem? A széllovaglás után erre mindenki könnyen megadja majd a választ.

 

SUP
ÁLLJ FEL ÉS EVEZZ! Magyarországon nálunk már elérhető a nagyvilágban már nagy tömegeket mozgató új vízisport. A könnyen elsajátítható első lépések után, a kenuzáshoz hasonló mozdulatokkal, egy speciálisan erre a célra kifejlesztett szörfdeszkán állva szelheted a habokat, miközben biztonságosan fedezheted fel az előtted megnyíló vízi világot… A szörfdeszka elég széles ahhoz, hogy evezés közben ne a talpon maradásért küzdjünk, ettől azonban a sport még összerendezett mozdulatokat követel. Átélheted, milyen egy jól elvégzett munka után a pódiumra kerülni és központi figuraként meghatározó alakja lenni a csapatnak. A SUP ezt az érzést közvetíti, hiszen a deszkán állva úgy érzed, te uralod az eget és a vizet egyaránt. Előtted a végtelen lehetőségek kéksége, nem kell mást tenned, csak felszínen maradni és élvezni a dicsőség sugarait.

 

SÁRKÁNYHAJÓZÁS
Az „egy hajóban evezünk” ez esetben nem csak egy elcsépelt szlogen. Rendkívüli hangulatot és egyedülálló látványt biztosít, ahogy a kollégák együtt, összehangoltan, egy közös célért, a győzelemért eveznek. A kormányos adja az irányt, a dobos az ütemet, a lapátosok pedig szelik a vizet lapátjaikkal. Mindenki hozzáteszi a magáét, igazi, hamisítatlan csapatmunka! Egészen rövid gyakorlás után már igazán izgalmas küzdelem alakítható ki kezdő „legénységek” között is, ahol korra és nemre való tekintet nélkül mindenki szerepet kap ebben a nagyszerű programban. Komoly csapaterősítő szerepét mindenki saját borén tapasztalja, amikor a víztől és verejtéktől átázott pólókban a kollégák átölelik egymást, majd egymás tenyerébe csapva azt kiáltják: MEGCSINÁLTUK!

 


JETHAJÓ TÚRA
A jethajót annak találták ki, aki a jetski-élményt kényelmesen, erőfeszítések nélkül szeretné átélni.
Az ötszemélyes See Doo jethajó a frappáns választás! Kiváló szórakozás utasnak és hajóvezetőnek egyaránt megtapasztalni, milyen érzés az ülésbe lapulni, habzó vizet hagyni magunk mögött ezzel az erős, gyors, jól manőverezhető hajóval.

 

 

 

MOTORCSÓNAKÁZÁS
„Itt mindenki kapitány lehet!” Jogosítvány nélkül vezethető hajóinkkal igazán felejthetetlen élményekben lehet része azoknak, akik kipróbálják ezt a fantasztikus álom járművet.

 

 

 

 

SÉTAHAJÓZÁS
Felfedezhetjük a folyóink káprázatos kanyarulatait egy csodálatos sétahajózáson. Elegánsan és kényelmesen szelik a Tisza, a Tiszató, a Balaton, vagy a Duna habjait a különböző méretű sétahajók. Garantáltan felejthetetlen élmény az egész csapatnak. A hajó kialakítása kiemelt reprezentációra, kisebb fogadásra, vagy akár üzleti tárgyalásra is tökéletesen alkalmas.

 

 

 

 

JETSKÍZÉS
A száguldozás a vízen már nem csak álom. Ezt már nem csak a Bay watch-sztárok tudják!
Ebben a programban bárki erőgépekre pattanhat és már ágaskodhat is a jet orra! Akár az ülve, akár az állva hajtható jetskire esik is a választás, az egy főre jutó lóerők száma garantáltan nagyon magas lesz.

 

 

 KAJAK ÉS KENU TÚRÁK
Egy áramvonalas hajó, emberi erő és a csapatszellem. Ezek kombinációja jellemzi a kajak-, kenu-túrákat, amiken most nálunk is részt vehet csapatával. A hajókon belül fontos a munkamegosztás, hiszen oda kell figyelni a megfelelő ritmusra és az együttes navigációval a különböző akadályokra. A hömpölygő és a szelíd vízfolyások kombinációja különböző kanyarokkal fűszerezve egyszerre jelent kihívást ugyanakkor felejthetetlen élményt a csapat minden tagjának.


 

 

TUTAJÉPÍTÉS
A csapat egy kenutúra során vízre száll. Az izgalmas túra közben kikötnek, megpihenni, megcsodálni a táj szépségét. A nagy séta és a játékos feladatok megoldása végén, visszainduláskor azonban nem várt meglepetés várja a csapatot: ellopták a kenukat. Ráadásul nincs is túl messze az eszközpark, a túlpartról figyelnek a tolvajok kacagva. A csapat ekkor nagy feladat előtt áll: a természet adta eszközökből néhány segédeszközzel egy vízre bocsájtható tutajt kell megépíteni, hogy azzal aztán visszaszerezhessék a „távoli” kenukat. 

VÍZIBICIKLI TÚRA
A vizibiciklizés a Balaton, a velencei tó, vagy a Tisza tó vízén művelhető tevékenységek egyik legnépszerűbb eleme, amelyet kortól és nemtől függetlenül mindenki kedvére űzhet. Felnőtt csapattagjaink nosztalgiával gondolnak vissza a gyermekkori évekre. Lehet a cél csupán az, hogy érezzük jól magunkat a vízen és élvezzük a káprázatos tájat” átélése is, de ha a szándék ezen túlmutat, akkor akár az országúti kerékpárokon megszokott pedálfordulattal is tekerhetjük a bringát, és kiélezett versenyt is generálhatunk a résztvevő csapatok között. Alakuljon bárhogy a vízen, végül elégedetten szállunk ki a parton a járgányból.

 

 

BÚVÁRKODÁS
A víz látványa a vízszint alatt is magával ragadó. A mélység a kezdő búvárokat is elvarázsolja. A program során az alapok elsajátítása magasan kvalifikált oktatók segítségével történik. Ebben a társas sportban fő a bizalom, a közös munka.
A víz alatti világ feltáruló csodája minden erőfeszítést kárpótol.

 

 

 

FÁNKOZÁS
A fánkozás az igazán jó móka, nem kell mást tenni, mint beülni a fánkba és kapaszkodni. A vízen ülve egy matracon ringatózni önmagában is jó, de ha egy bivalyerős hajó húzza maga után az embert, ráadásul 40-50 km/órával, az valóban frenetikus élmény. Aztán kezdődhet a sikítás, a kiabálás, miközben a hajó szelte hullámokon csakúgy pattog a fánk. 

 

 

 

TORONYUGRÁS, KATAPULT
Toronyugrás tóba, 12 méterről. És ha ez nem lenne elég, itt a vízi katapult is. Lehetőség van – teljesen biztonságos körülmények között - kipróbálni, hogy milyen érzés kiugrani egy 4 emeletes ház tetejéről egy vízi katapultra, ahonnan ráadásul kilőhetjük társainkat, vagy barátainkat is.

 

 

 

RAFTING/VADVÍZI EVEZÉS
Fergeteges élményzuhatag a vadvízi evezés. A túrákat Ausztriába, Szlovániába, Szlovákiába és Ukrajnában szervezzük. A vadvízi túra előtt részletes evezéstechnikai és balesetvédelmi oktatást tartanak a vezetők. A kalandra vágyók speciális felszereléseket (neoprén ruha, cipő, bukósisak, mellény) és egy-egy két személyes felfújható gumihajót, trekket kapnak, amelyek jól bírják a sziklák, kövek, a bedőlt, belógó fák, zúgók és egyéb akadályok ostromait. Bátorságpróba a teljes biztonság megteremtésével: parti kísérőautók, szakképzett mentők. Több méter magas trambulin-ugrással felturbózott hömpölygő vízélmények!

 

 

VADVÍZI KAJAK TANFOLYAMOK
Ha meguntad a gumit, akkor ülj bele egy keményebbe! Aki kipróbálta a vadvízi evezést gumihajóval, és több izgalomra vágyik, itt a helye! Vizsgázott szakképzett oktatóktól lesheted el a vadvízi kajakozás csínját-bínját maximális biztonságban!

 

 

 

PONTOON BOAT

Amennyiben csapata egy kellemes balatoni vagy tisza tavi hajókázásra vágyik, ahol nincs szükség dolgos kezekre, akkor a pontoon hajó remek választás lehet. Halk (vagy hangos) zene, finom bor (vagy sör), némi harapnivaló, kellemes beszélgetés a vízen, gondtalan időtöltés a panorámában gyönyörködve. A különösebb előképzettség nélkül is könnyen vezethető pontoon hajón mindez könnyedén megvalósítható.

 

 

SPEEDBOAT
A balatoni hajózás jellemzően nem a száguldozásról szól, de nálunk erre is lehetőség nyílik. 320 lóerős, 20 személyes speedboat-on a hajózás új dimenziója nyílik meg, a távolságok átértékelődnek, az élmény pedig adrenalin löketek formájában jelenik meg. Csodálatos érzés a vízen ringatózni is, de ha ennél kicsit pörgősebb megoldásra vágyik a csapat, akkor a speedboat lesz a jó választás.

 

 

 

JETSURF
Már nem kell elutazni az ausztrál tengerpartra, hogy élvezetesen szörfözz. Nincs szükség méteres hullámokra ahhoz, hogy a vízen hasíts egy deszkán, hiszen az elektromos meghajtás gondoskodik arról, hogy ugyanazt az élményt a Balatonon is átélhesd. A jetsurf biztonságos, oktató segítségével könnyen és gyorsan el tudod sajátítani a kezelését, a sebesség pedig csak attól függ, hogy mennyire vagy bevállalós… 

 

 

 

Letölthető "Csapatépítő programok, tréningek 2018/19 kiadványunk"

ÁRAJÁNLAT

 

CATERING

 

SZÁLLÁS

 

FOTÓ ÉS VIDEÓ

 

AJÁNDÉKOK

 

BIZTOSÍTÁS

 

REFERENCIÁK