PRÉMIUM HIGH-TECH (Levegőben)

HELIKOPTERES TÚRÁK
Madártávlatban, a kék égbolt meghódítása, miről másról is szólhatna ez a program?
Az újdonságnak számító helikopteres sétarepüléssel az alattunk elterülő város látképével magunkban, örök emléket szerezhetünk. A repülés semmihez sem fogható érzése járja át a részvevőket, ezen a dinamikus, pörgős túrán.

 
 
 
 

REPÜLŐS TÚRÁK
Igazi bátorságpróba, hiszen a résztvevők ötféle repülőeszközt próbálhatnak ki a bevetés során. A gyrokopter, a sportrepülő, a motoros sárkányrepülő, a vitorlázórepülő és a siklórepülő tandemugrással az élmények legjavát nyújtja.
A kevésbé bátrak sem maradnak le semmiről, hiszen az előkészítő gyakorlatokban ők is részt vehetnek és a földön különféle repülőmodellezési technikákat gyakorolhatnak. 
Repítsük a fellegekig a csapatot!

 

 

HŐLÉGBALLONOS TÚRÁK
A hőlégballon egy speciális hő léggömb, amelyben a töltőgáz a meleg levegő.
Az első ballonok a 17. században szálltak fel. Csapatépítő programunk kiemelt vendégei átélhetik a csendes repülés magasztos élményét, az emelkedés, ereszkedés torokszorító, olykor visszafojtott, máskor adrenalin-lökettel sújtó élményét. Az irányváltoztatás a hőlégballon esetében igen összetett műveletsort jelent: a vízszintes irányú mozgást a léggömb felemelésével és leengedésével lehet megoldani, ugyanis a szél különböző magasságokban más-más irányból fúj. A felemelkedéshez a töltőgáz melegítésére, süllyedéshez a melegítés elmaradására van szükség. A bonyolult irányítási funkciót ellesve a fenséges látványtól átitatva a csapat egysége többé már nem lehet kérdés.

 

 

Letölthető "Csapatépítő programok, tréningek 2018/19 kiadványunk"

ÁRAJÁNLAT

 

CATERING

 

SZÁLLÁS

 

FOTÓ ÉS VIDEÓ

 

AJÁNDÉKOK

 

BIZTOSÍTÁS

 

REFERENCIÁK