ÉLMÉNY, CSAPATÉPÍTÉS, TRÉNING

PROGRAM MODULOK

PROGRAM-MINTÁK

RENDEZVÉNYEKRE

ÁRAK

Egyedülálló, minden esetben az Ön igényei szerinti, testre szabott és sokszínű programjaink nem csak a bázisainkon - a MÁTRÁBAN, BUDAPESTEN, BALATONFÜREDEN, HÉVÍZEN, SZEGEDEN, vagy a BÜKKBEN –, hanem az egész országban (akár a cég telephelyén is) elérhetők.

Magyarul és angolul, az év minden napján, évszakhoz is igazodó tematikával állunk rendelkezésére!


Hangzatos ígéretek helyett igazi fejlődést, HAMISÍTATLAN élményeket garantálunk!


Tapasztalataink és a vendégeinktől kapott pozitív visszacsatolások egyértelműen bizonyítják, hogy a klasszikus tréning-programokat jól lazítják, azok hatékonyságát és nem utolsósorban munkatársi elfogadottságát számottevően növelik azok az élményelemek, amelyek beépítését javasoljuk az eredeti elképzelésekbe.

Az így összeállított programok újszerűek, vonzóak, ajánlatainkat egyedivé, versenyképessé teszik!

Az általunk kifejlesztett, tesztelt és rengeteg elismerést generáló programstruktúra a következő modellben látható:

 

 

 

Az egyedülállóan dinamikus és egyben stabil felépítés jól ötvözi a klasszikus tréningelemeket az élmény-elemekkel, s ezáltal – az Ön speciális igényei szerint – finoman hangolható bármelyik (tréning, csapatépítés, élményprogram, karitatív, life coach) irányba, ráadásul extra bónuszként mindig lesz csapatépítő hozama is.

Kínálatunk rendkívül gazdag és nagyon rugalmasan alakítható, több mint 200 féle egyedi indoor és outdoor programelemmel.


Legyen a csapata kicsi (10-20 fő ), vagy egészen nagy (200-5000 fő), programjának szervezését és zökkenőmentes lebonyolítását nyugodtan bízza ránk!

Ez a „koktél” már bizonyított, a recept bevált!

ÁRAJÁNLAT

 

CATERING

 

SZÁLLÁS

 

FOTÓ ÉS VIDEÓ

 

AJÁNDÉKOK

 

BIZTOSÍTÁS

 

REFERENCIÁK