Prémium vízen programjaink

Prémium vizen 1

Csendes suhanás a vízen, káprázatos panoráma bármerre nézel, csapatmunka a javából: ez a vitorlázás! Immár a HSB kínálatában is elérhető a felejthetetlen balatoni vitorlás program, amelyben egyesítjük sokéves tréning tapasztalatunkat és a vitorlázás által nyújtott fantasztikus életérzést. Te és a szél döntitek el, hogy mennyire dőljön a hajó, mennyire habzik a víz körülötte, és mennyire dagad a vitorla. A vitorlázás életre szóló élmény minden résztvevőnek! Különböző méret, eltérő felszereltség, a csapat és a kihívás természete szerint. Az elérendő célok ismeretében sportos vagy kevésbé sportos hajókkal van lehetőség a programokban aktívan vagy kevésbé aktívan részt venni. A mobiltelefonokon csak a kamera üzemmódot használjuk, a stresszt, a mindennapi rutint a parton hagyjuk, és indulhat a vitorláskaland!

Prémium vizen 2

A csapatteljesítmény növeléséhez szükséges a megfelelő minőségű, intenzitású pihenés, az értékes és aktív kikapcsolódás,  melynek végén újra erősíthető a koncentráció. Az álomjachtozás a gondtalan pihenés élményével ajándékoz meg, teszi mindezt high-tech körülmények között! A luxus kivitelű 100%-ban elektromos jachtokon a hajózás teljes kikapcsolódást, a tökéletes nyugalom érzését ígéri. Az exkluzív program igazi jutalomkirándulás, óriási motiváció minden csapatnak és minden csapattagnak! A hajó kialakítása kiemelt reprezentációra, kisebb fogadásra, vagy akár üzleti tárgyalásra is tökéletesen alkalmas.

Prémium vizen 3

Magyarország első és leghosszabb kötélpályáján kínálunk lehetőséget a wakeboard, a vizisíés a monosí használatára. Az extrémitás ebben a programban szinte kötelező elem! Itt ugyanis nem csak évszakok, de világok is találkoznak, éppen ezért kiváló programként ajánljuk azoknak a csapatoknak, akik a teljesítőképességük határait szeretnék feltérképezni. Az 1 km hosszúságú pályán egyszerre akár 30 fő is tudja szelni a habokat, így nagyobb társaság számára is folyamatos elfoglaltságot biztosítunk. Nem számít, ha kezdő vagy, képzett oktatóink megtanítanak az eszközök használatára, így hamar megjön a sikerélmény. Ha mégsem sikerül elsőre végigmenni a pályán, azon együtt nevet néző és „szenvedő fél”! Nem csak a mosoly a biztos siker, hanem a kitartás is! A kettő együtt pedig verhetetlen kombináció!

Prémium vizen 4

Mondják, hogy a windszörf a világ legbonyolultabb sportjainak egyike. Ez csak akkor igaz, ha az ember magától próbál rájönni, hogyan is működik a szörfölés. Magyarország legmagasabb szakmai képesítésével rendelkező oktatóink segítségével minden egyszerűnek tűnik majd! A legújabb technológiáknak és trendeknek megfelelő felszerelésekkel és a magas szintű oktatással garantáljuk a sikerélményt! A széllovaglás az egyik legelterjedtebb szörfölési forma ma hazánkban. A víz és a szél, a két őselem irányítja mozdulatainkat, de ne gondoljuk, hogy a tűznek, vagy a földnek nincs szerepe ebben az egyenletben. A siker ugyanis feltüzel minden résztvevőt, akiket azért a végén megnyugvással tölt el, ha újra szilárd talajt, földet éreznek a lábuk alatt. S hogy ki az ötödik elem? A széllovaglás után erre mindenki könnyen megadja majd a választ.

Prémium vizen 5

ÁLLJ FEL ÉS EVEZZ! Magyarországon nálunk már elérhető a nagyvilágban már nagy tömegeket mozgató új vízisport. A könnyen elsajátítható első lépések után, a kenuzáshoz hasonló mozdulatokkal, egy speciálisan erre a célra kifejlesztett szörfdeszkán állva szelheted a habokat, miközben biztonságosan fedezheted fel az előtted megnyíló vízi világot… A szörfdeszka elég széles ahhoz, hogy evezés közben ne a talpon maradásért küzdjünk, ettől azonban a sport még összerendezett mozdulatokat követel. Átélheted, milyen egy jól elvégzett munka után a pódiumra kerülni és központi figuraként meghatározó alakja lenni a csapatnak.

Prémium vizen 6

Az „egy hajóban evezünk” ez esetben nem csak egy elcsépelt szlogen. Rendkívüli hangulatot és egyedülálló látványt biztosít, ahogy a kollégák együtt, összehangoltan, egy közös célért, a győzelemért eveznek. A kormányos adja az irányt, a dobos az ütemet, a lapátosok pedig szelik a vizet lapátjaikkal. Mindenki hozzáteszi a magáét, igazi, hamisítatlan csapatmunka! Egészen rövid gyakorlás után már igazán izgalmas küzdelem alakítható ki kezdő „legénységek” között is, ahol korra és nemre való tekintet nélkül mindenki szerepet kap ebben a nagyszerű programban.

Prémium vizen 7

A jethajót annak találták ki, aki a jetski-élményt kényelmesen, erőfeszítések nélkül szeretné átélni.
Az ötszemélyes See Doo jethajó a frappáns választás! Kiváló szórakozás utasnak és hajóvezetőnek egyaránt megtapasztalni, milyen érzés az ülésbe lapulni, habzó vizet hagyni magunk mögött ezzel az erős, gyors, jól manőverezhető hajóval.

Prémium vizen 8

„Itt mindenki kapitány lehet!” Jogosítvány nélkül vezethető hajóinkkal igazán felejthetetlen élményekben lehet része azoknak, akik kipróbálják ezt a fantasztikus álom járművet.

Prémium vizen 9

Felfedezhetjük a folyóink káprázatos kanyarulatait egy csodálatos sétahajózáson. Elegánsan és kényelmesen szelik a Tisza, vagy a Duna habjait a különböző méretű sétahajók. Garantáltan felejthetetlen élmény az egész csapatnak. A hajó kialakítása kiemelt reprezentációra, kisebb fogadásra, vagy akár üzleti tárgyalásra is tökéletesen alkalmas.

Prémium vizen 10

A száguldozás a vízen már nem csak álom. Ezt már nem csak a Bay watch-sztárok tudják!
Ebben a programban bárki erőgépekre pattanhat és már ágaskodhat is a jet orra! Akár az ülve, akár az állva hajtható jetskire esik is a választás, az egy főre jutó lóerők száma garantáltan nagyon magas lesz.

Prémium vizen 11

Egy áramvonalas hajó, emberi erő és a csapatszellem. Ezek kombinációja jellemzi a kajak-, kenu-túrákat, amiken most nálunk is részt vehet csapatával. A hajókon belül fontos a munkamegosztás, hiszen oda kell figyelni a megfelelő ritmusra és az együttes navigációval a különböző akadályokra. A hömpölygő és a szelíd vízfolyások kombinációja különböző kanyarokkal fűszerezve egyszerre jelent kihívást ugyanakkor felejthetetlen élményt a csapat minden tagjának.

Prémium vizen 12

A csapat egy kenutúra során vízre száll. Az izgalmas túra közben kikötnek, megpihenni, megcsodálni a táj szépségét. A nagy séta és a játékos feladatok megoldása végén, visszainduláskor azonban nem várt meglepetés várja a csapatot: ellopták a kenukat. Ráadásul nincs is túl messze az eszközpark, a túlpartról figyelnek a tolvajok kacagva. A csapat ekkor nagy feladat előtt áll: a természet adta eszközökből néhány segédeszközzel egy vízre bocsájtható tutajt kell megépíteni, hogy azzal aztán visszaszerezhessék a „távoli” kenukat.

Prémium vizen 13

A vizibiciklizés a Balaton, a velencei tó, vagy a Tisza tó vízén művelhető tevékenységek egyik legnépszerűbb eleme, amelyet kortól és nemtől függetlenül mindenki kedvére űzhet. Felnőtt csapattagjaink nosztalgiával gondolnak vissza a gyermekkori évekre. Lehet a cél csupán az, hogy érezzük jól magunkat a vízen és élvezzük a káprázatos tájat” átélése is, de ha a szándék ezen túlmutat, akkor akár az országúti kerékpárokon megszokott pedálfordulattal is tekerhetjük a bringát, és kiélezett versenyt is generálhatunk a résztvevő csapatok között.

Prémium vizen 14

A víz látványa a vízszint alatt is magával ragadó. A mélység a kezdő búvárokat is elvarázsolja. A program során az alapok elsajátítása magasan kvalifikált oktatók segítségével történik. Ebben a társas sportban fő a bizalom, a közös munka.
A víz alatti világ feltáruló csodája minden erőfeszítést kárpótol.

Prémium vizen 15

A fánkozás az igazán jó móka, nem kell mást tenni, mint beülni a fánkba és kapaszkodni. A vízen ülve egy matracon ringatózni önmagában is jó, de ha egy bivalyerős hajó húzza maga után az embert, ráadásul 40-50 km/órával, az valóban frenetikus élmény. Aztán kezdődhet a sikítás, a kiabálás, miközben a hajó szelte hullámokon csakúgy pattog a fánk.

Prémium vizen 16

Toronyugrás tóba, 12 méterről. És ha ez nem lenne elég, itt a vízi katapult is. Lehetőség van – teljesen biztonságos körülmények között – kipróbálni, hogy milyen érzés kiugrani egy 4 emeletes ház tetejéről egy vízi katapultra, ahonnan ráadásul kilőhetjük társainkat, vagy barátainkat is.

Prémium vizen 17

Fergeteges élményzuhatag a vadvízi evezés. A túrákat Ausztriába, Szlovániába, Szlovákiába és Ukrajnában szervezzük. A vadvízi túra előtt részletes evezéstechnikai és balesetvédelmi oktatást tartanak a vezetők. A kalandra vágyók speciális felszereléseket (neoprén ruha, cipő, bukósisak, mellény) és egy-egy két személyes felfújható gumihajót, trekket kapnak, amelyek jól bírják a sziklák, kövek, a bedőlt, belógó fák, zúgók és egyéb akadályok ostromait. Bátorságpróba a teljes biztonság megteremtésével: parti kísérőautók, szakképzett mentők. Több méter magas trambulin-ugrással felturbózott hömpölygő vízélmények!

Prémium vizen 18

Ha meguntad a gumit, akkor ülj bele egy keményebbe! Aki kipróbálta a vadvízi evezést gumihajóval, és több izgalomra vágyik, itt a helye! Vizsgázott szakképzett oktatóktól lesheted el a vadvízi kajakozás csínját-bínját maximális biztonságban!

Prémium vizen 19

Amennyiben csapata egy kellemes balatoni vagy tisza tavi hajókázásra vágyik, ahol nincs szükség dolgos kezekre, akkor a pontoon hajó remek választás lehet. Halk (vagy hangos) zene, finom bor (vagy sör), némi harapnivaló, kellemes beszélgetés a vízen, gondtalan időtöltés a panorámában gyönyörködve. A különösebb előképzettség nélkül is könnyen vezethető pontoon hajón mindez könnyedén megvalósítható.

Prémium vizen 20

A balatoni hajózás jellemzően nem a száguldozásról szól, de nálunk erre is lehetőség nyílik. 320 lóerős, 20 személyes speedboat-on a hajózás új dimenziója nyílik meg, a távolságok átértékelődnek, az élmény pedig adrenalin löketek formájában jelenik meg. Csodálatos érzés a vízen ringatózni is, de ha ennél kicsit pörgősebb megoldásra vágyik a csapat, akkor a speedboat lesz a jó választás.

Prémium vizen 21

Már nem kell elutazni az ausztrál tengerpartra, hogy élvezetesen szörfözz. Nincs szükség méteres hullámokra ahhoz, hogy a vízen hasíts egy deszkán, hiszen az elektromos meghajtás gondoskodik arról, hogy ugyanazt az élményt a Balatonon is átélhesd. A jetsurf biztonságos, oktató segítségével könnyen és gyorsan el tudod sajátítani a kezelését, a sebesség pedig csak attól függ, hogy mennyire vagy bevállalós…

Prémium vizen 22

A szabályok a szárazföldi változathoz hasonlatosak, itt azonban a pálya a vízben található és a dodzsemes ütközések szinte elkerülhetetlenek. A gokart a felszabadultság érzésével a pozitív gondolkodás kialakításának, a versenyszellem, az egyéni teljesítmény növelésének legjobb eszköze. Ügyesség, összpontosítás keveredik a száguldás élményével, a víz tiszta erejét felhasználva.

Prémium vizen 23

A víz elemhez csatlakozó levegő elem segítségével az érzés a szó szoros értelmében is felemelővé válik. A flyboard a jetski motorjához egy kábelen keresztül kapcsolódik és a víz feletti tartós 10 méteres repülést tesz lehetővé. A speciális szerkezet a víz alatti haladást is lehetővé teszi, akár madárként, akár delfinként suhanhatunk, éppen kedvünk szerint. Az elemekben való teljes feloldódás azt is jelenti, hogy a természet erőire bízzuk magunkat, miközben az irányítás a kezünkben marad.