LEGYEN SAJÁT OKTATÓJA

Szeretné, ha a segwayoktató csak Önre figyelne, nem szeretne a csoport más tagjaihoz alkalmazkodni, sorban állni, esetleg várni, amíg mindenki elsajátítja a segwayezés alapjait?
Az Ön igényeihez alkalmazkodó megoldásként ajánljuk a VIP-oktatót. Új szolgáltatásainkat, köztük a saját oktatót azoknak ajánljuk, akik szeretnék személyesebb odafigyeléssel, másoktól függetlenül, saját időbeosztás szerint élvezni a túrát. A saját oktató csak azokkal a vendégekkel foglalkozik, akik őt előzetesen választották, akik a foglaláskor jelezték a VIP-oktató iránti igényüket. Ennek ára 5000 Ft csoportonként.

Válassza EXTRA szolgáltatásainkat: kössön biztosítást és igényeljen VIP-oktatót!

Az 5000 Ft-os kuponok beváltásának lehetőségei: foglalás esetén kérjük, figyeljen arra, hogy az 5000 Ft-os kupon beváltására csak abban az esetben van lehetőség, ha Ön 20.000 Ft felett rendel szolgáltatást. Az Ön által rendelt szolgáltatás ellenértéke az Ön „költési alapja”. Ha ez az alap meghaladja a 20.000 Ft-ot, akkor a 20.000 Ft feletti részből érvényesíthető a kupon nyújtotta kedvezmény.
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy EXTRA szolgáltatásaink értéke (VIP oktató, Balesetbiztosítás, vagy az idegennyelvű idegenvezetés)  nem számítható be ebbe az alapba, tehát ezekre a kuponkedvezmény nem vonatkozik.