HSB.HU

Ugrás a fő tartalomhoz »

Ön jelenlegi helye:

További képek

Jégvitorlás élmény a Balatonon

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

15000 Ft
  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 1 évig
  • Értékében bármilyen más élményprogramra beváltható

Gyors áttekintés

Egy izgalmas sport, egy fantasztikus szerkezet, ez a jégvitorla! A jégvitorla egy többnyire egyszemélyes szerkezetet takar, amely a háromszögben elhelyezett korcsolyákra épülő hídból és a testből állnak, éppen csak akkora, hogy a szán vezetője benne ülve irányíthatja járművét. Itt azonban a kapitánnyal még két utas élvezheti az élményt mindennemű előképzettség nélkül. Az ár az oktatást is tartalmazza. Mivel a jégvitorlához megfelelő minőségű jégréteg szükséges, az élmény időjárásfüggő. A jelentkezőket e-mailben tájékoztatjuk, hogy mikor vehető igénybe a szolgáltatás!


Új csomagunkat 1 fő részére ajánljuk.
Programidő: 1 óraA választott programról/túráról azonnal elektronikus vouchert küldünk, ami kinyomtatható, vagy tovább küldhető a megajándékozottnak.


A vouchereken nem szerepel a program/túra ára és a megajándékozott neve, így az bárkire átruházható.

Részletek

Ajándékozz élményt, válassz kalandot!

Rendelj webáruházunkból, ha kikapcsolódásra, egyedi programra, extrém eseményeken való részvételre, vagy egyszerűen csak romantikára vágysz!

Webáruházunkban élményt kínálunk. 
Élményt kalandoroknak, romantikusoknak, különcöknek, extrémeknek és egyéniségeknek.

Ajánlatunk: élmény, kaland, kikapcsolódás, romantika, egyedi, extrém programok, családoknak, barátoknak, társaságoknak, munkahelyi kollektíváknak, de elsősorban Neked!

További információk

Élménykártya A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes és értékében a mátrafüredi, vagy a normafai bázisunkon, a HSB saját szolgáltatásaira váltható be! Érvényessége a lejárat előtt – további 1 évre - meghosszabbítható a voucher érték 25%-nak ráfizetésével. Lejárat után további 1 évig 50%-on számítjuk be. Hosszabb ideje lejárt vouchereket (ajándékkártyákat) nem áll módunkban elfogadni.
Kérdése van? Hívjon minket a 06 20 449 4444-es telefonszám!