HSB.hu

Ugrás a fő tartalomhoz »

Ön jelenlegi helye:

További képek

10.000 Ft értékű Ajándék Élménykártya

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

10000 Ft
  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 1 évig
  • Értékében bármilyen más élményprogramra beváltható

Gyors áttekintés

10.000 Ft értékű Ajándék Élménykártya

* Kötelezően kitöltendő mezők

10000 Ft

Részletek

A Hsb.hu értékjelölt élménykártyáját a kártyán feltüntetett értékben lehet beváltani a mátrafüredi és a normafai High-Tech Sportok Bázisán. 

Az ajándék időjárásfüggő, ezért a beváltás napját az időjárás befolyásolhatja, mindenképpen egyeztessen előzetesen a felhasználás helyén. 
Az élménykártya birtokosa a honlapunkról válogatva, bármely saját szolgáltatásunkra beválthatja a kártyát értékegyeztetéssel, de a kiválasztott túra előtt be kell jelentkezni a foglalás menüpontban. 
Foglaláskor kérjük, adja meg, milyen kártyával rendelkezik és tüntesse fel a kártya sorszámát is az azonosításhoz. A foglalás után, írásos visszaigazolást küldünk, mely a további részleteket tartalmazza. 

Az ajándékkártyáink plasztik alapúak, melyek díszcsomagolása, minden információt tartalmaz, így megkönnyíti a gyors és egyszerű foglalást.

Vesszenek a kacatok, ajándékozz élményt, válassz kalandot!

További információk

Élménykártya A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes és értékében a mátrafüredi, vagy a normafai bázisunkon, a HSB saját szolgáltatásaira váltható be! Érvényessége a lejárat előtt – további 1 évre - meghosszabbítható a voucher érték 25%-nak ráfizetésével. Lejárat után további 1 évig 50%-on számítjuk be. Hosszabb ideje lejárt vouchereket (ajándékkártyákat) nem áll módunkban elfogadni.
Kérdése van? Hívjon minket a 06 20 449 4444-es telefonszám!