HSB.hu

Ugrás a fő tartalomhoz »

Ön jelenlegi helye:

További képek

Gyrohelikopter repülés Budapest felett

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

16000 Ft
  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 1 évig
  • Értékében bármilyen más élményprogramra beváltható

Gyors áttekintés

15 perces elméleti oktatás és 15 perces repülés Budakeszi környékén

Megismerkedsz a girokopterrel, műszereivel, földi előkészítéssel, és a kormány mozdulatokkal, a motorindítás feltételeivel, és elméleti felkészítést kapsz arról, hogy a rotort hogyan kell előpörgetni. Majd következik a 15 perces tesztvezetés, ami minden esetben a hátsó ülésből történik. Ha ezt a programot választod, olyan pilóta mellett teheted meg az első próbálkozásodat, aki több száz órát töltött a levegőben. Ha meg tetszik a repülés, „girozás” e formája, szeretettel visszavárunk, hogy a képzésedben is segítségedre lehessünk. Két jegy összevonható, ha Te többet szeretnél első alkalommal a levegőbe tölteni. 


* Kötelezően kitöltendő mezők

16000 Ft

Részletek

Ha a kísérő barátodnak is megtetszik és ő is repül az első alkalomból, akkor neked térítés nélkül áttöltjük a repülésedről készült videót.

További információk

Élménykártya A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes és értékében a mátrafüredi, vagy a normafai bázisunkon, a HSB saját szolgáltatásaira váltható be! Érvényessége a lejárat előtt – további 1 évre - meghosszabbítható a voucher érték 25%-nak ráfizetésével. Lejárat után további 1 évig 50%-on számítjuk be. Hosszabb ideje lejárt vouchereket (ajándékkártyákat) nem áll módunkban elfogadni.
Kérdése van? Hívjon minket a 06 20 449 4444-es telefonszám!