HSB.hu

Ugrás a fő tartalomhoz »

Ön jelenlegi helye:

További képek

Mátrai szülinapi partyk

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

999 Ft
  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 1 évig
  • Értékében bármilyen más élményprogramra beváltható

Gyors áttekintés

A programidőket az időjárás és a csoport nagysága számottevően nem befolyásolhatja.  
A program kezdése 10.00- 13.00 között lehetséges, a program ideje kb 2,5-4,5 óra (választott programtól függően).
Amennyiben a gyermekek közül bárki bármilyen érzékenységben, allergiában szenved, kérjük, előre jelezni szíveskedjenek, és kérésük esetén annak a gyermeknek külön tudunk készülni. 
Amennyiben ezt előre nem jelzik a részünkre, abban az esetben sajnos a helyszínen már nem tudjuk ezt orvosolni!
Minden előlegfizetéssel lefoglalt programra letölthető meghívó kártyát biztosítunk a részvevőknek, melyet a szülinapos átadhat a barátainak.

* Kötelezően kitöltendő mezők

999 Ft

Részletek

A programokat olyan 3-8 és 8-16 év közötti szülinaposoknak találtuk ki, akik szeretnének az otthoni környezetből kiszakadva, aktívan, természet közelben, élménydús programokkal eltölteni a születésnapot barátaik, osztálytársaik, kortársaik, családjuk körében. A szülők a nálunk töltött idő alatt biztonságban tudhatják az egész csapatot, mi pedig mindent előkészítünk, és megszervezünk. Nem kell gondoskodni sem a gyerekek étkezéséről, sem a szülinapi tortáról, sem programról, nem mellékesen nem szedik szét a srácok a lakást, és takarítani sem kell.

További információk

Élménykártya A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes és értékében a mátrafüredi, vagy a normafai bázisunkon, a HSB saját szolgáltatásaira váltható be! Érvényessége a lejárat előtt – további 1 évre - meghosszabbítható a voucher érték 25%-nak ráfizetésével. Lejárat után további 1 évig 50%-on számítjuk be. Hosszabb ideje lejárt vouchereket (ajándékkártyákat) nem áll módunkban elfogadni.
Kérdése van? Hívjon minket a 06 20 449 4444-es telefonszám!