HSB.HU

Ugrás a fő tartalomhoz »

Ön jelenlegi helye:

További képek

Szivárvány túra – a sokszínűség jegyében

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

11999 Ft
  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 1 évig
  • Értékében bármilyen más élményprogramra beváltható

Gyors áttekintés

Mátrafüred-Strand-Vadrezervátum-Babamúzeum-Parkerdő ösvénytúra.
A túra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. (Mátrafüred) 10.00; 12:00; 14.00 óra, előre egyeztetett időpontban.
Programidő: 1,5-2 óra
Nehézségi szint: 2.- kezdő​A választott programról/túráról azonnal elektronikus vouchert küldünk, ami kinyomtatható, vagy tovább küldhető a megajándékozottnak.


A vouchereken nem szerepel a program/túra ára és a megajándékozott neve, így az bárkire átruházható.

Részletek

Gyakorta tapasztaljuk, hogy milyen nehéz összeállítani a családi programot, mert ahány családtag, annyi igény és kívánalom, melyet egyszerre teljesíteni szinte képtelenség. Túránkat családoknak, kisgyerekkel érkezőknek ajánljuk, különös tekintettel az állatkert, a vadaskert és a Babamúzeum nyújtotta élményekre. A Szivárvány túra azok számára is élvezetes lehet, akik már voltak a Bohém túrán. A túrában vadság és szelídség ötvöződik, nevezhetnénk az ellentétek túrájának is. Azoknak ajánlott, akik színes egyéniségek tág és nyitott érdeklődési körrel, akik ugyanolyan élvezettel merülnek el az érintetlen természet világába, mint amely élvezettel csodálják egy múzeum gyűjteményét. Ez a rendkívül izgalmas túra bebizonyítja, hogy egy alkalom erejéig is lehet témáiban, helyszíneiben változatos programot összeállítani. A Vadrezervátum igazi visszatérés a természetbe, ahol az állatokat olyan körülmények között tekinthetjük meg, amelyek leginkább hasonlítanak vadonbéli élőhelyükhöz. A muflonok, vaddisznók, pávák, s más erdei élőlények közvetlen közelről tekinthetők meg, bepillanthatunk életükbe, részesei lehetünk ezáltal a csodás mátrai erdőnek is. A Vadas Jenő Erdészeti Szakközépiskola területén az erdő szélén kialakított vadrezervátum igazi élmény kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Itt saját környezetükben tekinthetjük meg a Mátra legjellegzetesebb állatfajait. A Babamúzeum gyűjteménye 1983-tól állandó kiállításként üzemel Mátrafüreden. Anyagát Szakács Józsefné kezdte gyűjteni 50 évvel ezelőtt. A Palócföldet bejárva darabról-darabra vásárolta össze a régi hímzéseket, lakástextileket, viseleti darabokat. A lakástextileken talált gazdag hímzésvilágot föl is dolgozta, sok munkája zsűrizett országos pályázatokon díjazott alkotássá vált. Munkája elismeréseként megkapta a Népi iparművész címet. Gyűjtőszenvedélye nemsokára átragadt az unokájára, Lovászné Juhász Ritára is, aki textiltervezőnek tanult. A palóc viseletek feldolgozását tűzte ki céljául.

Ajándékozz segway-élményt, válassz terepsegway-kalandot! 
Rendelj webáruházunkból, ha kikapcsolódásra, egyedi programra, extrém off-road eseményeken való részvételre, vagy egyszerűen csak romantikára vágysz!

Webáruházunkban erdei élményt kínálunk, a természet és az erdő közelségét. 

Segway-élményt kalandoroknak, romantikusoknak, különcöknek, extrémeknek és egyéniségeknek.

Ajánlatunk: segway-élmény, off-road kaland, kikapcsolódás, romantika, egyedi, extrém programok, családoknak, barátoknak, társaságoknak, munkahelyi kollektíváknak, de elsősorban Neked!

Az erdőben, a természet lágy ölén mi is kell a tökéletességhez? Egy igazi off-road segway-túra élmény!

 

További információk

Élménykártya A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes és értékében a mátrafüredi, vagy a normafai bázisunkon, a HSB saját szolgáltatásaira váltható be! Érvényessége a lejárat előtt – további 1 évre - meghosszabbítható a voucher érték 25%-nak ráfizetésével. Lejárat után további 1 évig 50%-on számítjuk be. Hosszabb ideje lejárt vouchereket (ajándékkártyákat) nem áll módunkban elfogadni.
Kérdése van? Hívjon minket a 06 20 449 4444-es telefonszám!