10.000 Ft értékű Ajándék Élménykártya

További képek

10.000 Ft értékű Ajándék Élménykártya

Normál ár: 10000 Ft

Kedvezményes ár 9000 Ft

10.000 Ft értékű Ajándék ÉlménykártyaA választott programról/túráról azonnal elektronikus vouchert küldünk, ami kinyomtatható, vagy tovább küldhető a megajándékozottnak.


A vouchereken nem szerepel a program/túra ára és a megajándékozott neve, így az bárkire átruházható.

Leírás

Részletek

A Hsb.hu értékjelölt élménykártyáját a kártyán feltüntetett értékben lehet beváltani a mátrafüredi és a normafai High-Tech Sportok Bázisán. 

Az ajándék időjárásfüggő, ezért a beváltás napját az időjárás befolyásolhatja, mindenképpen egyeztessen előzetesen a felhasználás helyén. 
Az élménykártya birtokosa a honlapunkról válogatva, bármely saját szolgáltatásunkra beválthatja a kártyát értékegyeztetéssel, de a kiválasztott túra előtt be kell jelentkezni a foglalás menüpontban. 
Foglaláskor kérjük, adja meg, milyen kártyával rendelkezik és tüntesse fel a kártya sorszámát is az azonosításhoz. A foglalás után, írásos visszaigazolást küldünk, mely a további részleteket tartalmazza. 

Az ajándékkártyáink/vouchereink díszcsomagolása, minden információt tartalmaz, így megkönnyíti a gyors és egyszerű foglalást.

Vesszenek a kacatok, ajándékozz élményt, válassz kalandot!

További információk

További információk

Élménykártya A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes és értékében a mátrafüredi, vagy a normafai bázisunkon, a HSB saját szolgáltatásaira váltható be! Érvényessége a lejárat előtt – további 1 évre - meghosszabbítható a voucher érték 25%-nak ráfizetésével. Lejárat után további 1 évig 50%-on számítjuk be. Hosszabb ideje lejárt vouchereket (ajándékkártyákat) nem áll módunkban elfogadni.
Vélemények